WWin kladionica: Pristupačnost, nevjerovatna ponuda i LOTO uživo!

-

Williams kladionica ili WWin kladionica se može pohvaliti s velikim brojem igrača i zasigurno spada u jednu od najtraženijih i najpopularnijih kladionica u BiH.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da je kladionica danas pristupačna svima, iz Williams kladionice su poručili da se treba odgovorno kladiti i jasno dali do znanja svoj stav.

Zabranjeno je učestvovanje u igrama licima mlađim od 18 godina. WWin vrši provjeru dobi igrača prilikom uplata i isplata sa WWin računa. Ako se ispostavi da je maloljetno lice vršilo opklade, te iste opklade se poništavaju te se igraču vraća uplaćeni novac.Korisnicima je omogućeno definisanje mjesečne svote novca koju mogu uplatiti na svoj WWin račun.

Taj se iznos može smanjiti u bilo kojem trenutku, no do njegova povećanja dolazi tek 72 sata nakon zahtjeva za povećanjem. WWin služba za korisnike rado će Vam ponuditi dodatne informacije, no nije u mogućnosti da poništi korisnička ograničenja.WWin nudi zabavu igračima prepunu izazova i stoga se odgovornim ponašanjima koje se temelji na principima ferpleja brine da klađenje bude bezbjedno, a WWin pouzdan partner, a s druge strane moli Vas da u igri ne prelazite limite sopstvenih finansijskih mogućnosti.

Većina ljudi kocka se unutar svojih mogućnosti, no za neke prekomjerno kockanje može postati problem. Možda će da Vam pomogne ako se prisjetite sljedećeg:

 • kockanje bi trebalo biti zabavno, a ne predstavljati način zarade
 • izbjegavajte jurnjavu za “vraćanjem” gubitaka
 • kockajte se samo kada finansijski možete podnijeti gubitak
 • pratite koliko vremena i novca trošite na kockanje
 • ako želite odmor od kockanja, možete iskoristiti opciju samozatvaranja računa. WWin će Vaš račun zatvoriti na 1 sedmicu, 1 mjesec, 3 mjeseca ili na neodređeno (min. 6 mjeseci) zavisno o tome koji rok odredite, te u tom razdoblju neće biti moguće vršiti oklade.
 • ako mislite da trebate s nekim porazgovarati o ovisnosti o kockanju, kontaktirajte GamCare

Izvori pomoći i savjeta

Broj telefona na kojem možete dobiti stručnu pomoć u vezi s prevencijom ovisnosti o igrama na sreću je 0808 8020 133 (lokalni pozivi iz UK)Internet stranica na kojoj možete da dobijete informacije o stručnoj pomoći u vezi prevencije ovisnosti: GamCare ili Gamble Aware.

Ovisnost o kockanju

Ako mislite da je kockanje preuzelo kontrolu nad Vašim životom ili životom lica koje poznate, sljedeća Vam pitanja možda mogu pomoći u otkrivanju stvarnog stanja:

 • Ne odlazite na posao, na fakultet ili u školu da biste se kockali?
 • Kockate se da biste pobjegli od dosadnog ili nesretnog života?
 • Kada se kockate i izgubite sav novac, osjećate se izgubljeno i frustrirano i želite opet što prije kockati?
 • Kladite li se u sve do zadnje marke, čak i za novac koji vam treba da biste se vratili kući?
 • Jeste li ikada lagali o tome koliko ste novca ili vremena izgubili kockajući?
 • Jesu li drugi kritikovali Vaše kockarske navike?
 • Jeste li izgubili interes za porodicu, drugove ili hobije?
 • Osjećate li nakon gubitka da što prije morate vratiti izgubljeno?
 • Da li vas svađe, frustracije ili razočarenja vode ka kockanju?
 • Osjećate li se depresivno ili čak suicidalno zbog svog kockanja?

Na što ste više pitanja odgovorili s “da”, to je veća vjerojatnost da imate ozbiljnih problema s ovisnošću o kockanju. Za razgovor o tome nazovite anonimni broj organizacije GamCare na 0808 8020 133 ili posjetite njihove internetske stranice i potražite više informacija o tome.

Ponuda

WWin kladionica u svojoj ponudi ima sportsko klađenje na sve tipove sporta kao i UŽIVO klađenje.

U rubrici sportsko klađenje, WWin svojim igračima nudi SUPER TIP, kao i FAVORIT SUPER TIP gdje je sjajna ponuda koeficijenata. Pored toga tu je i odabir rezultata i statistika kako bi se svi registrovani igrači informisali o trenutnim dešavanjima u svijetu sporta.

Isto tako WWin, svojim igračima omogućava kombinovanje tipovanja na kartone i kornere, što je danas rijetkost u svijetu kladionice.

Također tu je i LOTO koji ide uživo i igračima daje poseban ugođaj.

Registracija

“Na stranici Registrujte se sada! upisom ličnih podataka, podataka o WWin računu te potvrdom da ste pročitali i da prihvatate Opšte uslove poslovanja možete klikom na dugme “Registriraj se” izvršiti registraciju. Nakon toga šalje Vam se aktivacijski link na e-mail adresu koju ste upisali prilikom registracije. Klikom na dobiveni link izvršavate registraciju do kraja, te se možete prijaviti na WWin stranicu.

Registracija na stranici WWin je preduslov za korišćenje proizvoda koji se nude na ovoj stranici. Svojom registracijom besplatno i bez ikakvih obaveza otvarate račun kod WWin preko kojeg se upravlja Vašim ulozima i ličnim podacima. Pravi novac možete uložiti u opklade tek kada izvršite uplatu na svoj račun.”, stoji na zvaničnoj stranici WWin kladionice.

“Ispravno navođenje podataka je pretpostavka za korištenje naše ponude i ostvarivanje bonusa. Potrebni su nam Vaše ime i prezime te Vaša trenutna adresa stanovanja. Svojim datumom rođenja potvrđujete da ste navršili potrebnu minimalnu starost, kako biste mogli koristiti ponudu WWin. Putem Vaše e-mail adrese stupamo u kontakt s Vama, npr. kada ste zaboravili svoju lozinku ili želite da naručite obavještavanje putem e-maila. Osim toga Vas ovim putem obavještavamo i o posebnim akcijama. Naš newsletter možete otkazati u svakom trenutku”, poručuju iz WWin-a.

Uplata/Isplata

Uplatiti na WWin račun je moguće na sljedeće načine:

Poslovnica – U Williams poslovnicama na vrlo jednostavan, bezbjedan i brz način možete uplatiti željeni iznos na svoj WWin račun. Blagajniku kažete svoje korisničko ime i četvrti znak svoje lozinke te iznos koji želite uplatiti. Uplaćeni novci su odmah nakon uplate raspoloživi na Vašem WWin računu. Naknada za ovu vrstu uplate iznosi 0%.

Bankovna transakcija – Bankovna doznaka je najčešće korišćeni način plaćanja u Europi. Novac se elektroničkim putem transferiše s jednog bankovnog računa na drugi. Naknade za ovu vrstu plaćanja prvenstveno zavise o banci u kojoj se uplaćuju, pa je dobro prije uplate upitati blagajnika u banci kolike su te naknade.

Prepaid bon – Kupnjom Prepaid bona (trenutno samo u Williams poslovnicama, a uskoro i šire) na bezbjedan način možete uplatiti na svoj WWin račun unosom 16 cifrenog broja. Uplatiti prepaid možete nakon što se logujete pod “Moj račun/Uplata:Prepaid bon“. Novac na Vašem WWin računu će biti raspoloživ odmah nakon unosa bona. Naknada za ovu vrstu uplate je 0%.

Isplata sa WWin računa moguća je na sljedeće načine:

Poslovnica – Jedan od najbržih načina isplate je isplata u poslovnici. Nakon što pošaljete zahtjev za isplatu u roku od 24 sata novac Vas čeka u navedenoj poslovnici. Naknada za ovu vrstu isplate je 0%.

Isplata na račun – Nakon podnošenja zahtjeva za isplatu na Vaš željeni bankovni račun, u najkraćem mogućem roku vršimo isplatu te nakon toga Vas obavještavamo putem e-maila da smo izvršili isplatu. Novac na Vašem bankovnom računu bit će u roku od 7 dana, zavisno o banci na koju primate novac.

Bonus

Bonus je poticaj koji nudimo našim igračima, a koji mogu koristit na sportskom (prematch) i uživo klađenje (live).Ovisno o trenutnoj promotivnoj akciji, sredstva bonusa se stavljaju na račun. Osvojeni bonus je potrebno prethodno aktivirati da bi ga mogli koristiti za igranje.

Tipovi bonusa

Direktni bonus (bonus koji nije potrebno aktivirati)

Direktni bonus je iznos koji se dodaje na Vaš račun bez da morate izvršiti uplatu i aktivirati ga. Direktni bonus je dodan na Vaš “Aktivni bonus”. Direktni bonus je moguće koristiti odmah nakon prihvaćanja.

Bonus na uplatu

Bonus na uplatu daje Vam postotak iznosa koji uplatite, do maksimalno specifičnog iznosa. Bonus na uplatu je potrebno prethodno aktivirati da bi ga mogli koristiti za igranje.Nakon što zadovoljite uvjete aktivne promocije prijavom na vaš račun prikazat će Vam se skočni prozor gdje možete prihvatiti ili odbiti bonus.Kako mogu aktivirati bonus?

Nakon što ste prihvatili bonus, osvojeni iznos se nalazi u odjeljku “Neaktivirani bonus”.Bonus se aktivira igranjem stvarnim novcem na sportskom ili klađenju uživo.

Da bi se bonus aktivirao potrebno je ispuniti određene uvjete prilikom igranja sa stvarnim novcem. Uvjete možete vidjeti na stranici “Moji bonusi”.

Klađenje bonusom

Nakon što ste aktivirali bonus, isti je moguće koristiti prilikom uplate sportskog ili uživo klađenja. Da bi uplatili listić bonusom, potrebno je označiti kvačicu “Uplati bonusom” koja se nalazi na vrhu listića. Kvačica je vidljiva samo u slučaju ako posjedujete aktivni bonus.

Za uplata listića bonusom također je definirano minimalni broj parova na listiću kao i minimalna kvota na listiću. Iznosi su vidljivi prilikom uplate listića.

Uplata čekajućih parova

Ukoliko je tiket gubitni, a preostalo je parova koji nisu počeli pojavljuje se gumb “Izvršite uplatu čekajućih parova”. Klikom na navedeni gumb otvara se stranica “Sport” i prikazuje pripremljeni listić sa parovima koji su na čekanju. Na taj način preostale parove je moguće na vrlo brz način ponovo uplatiti.

WWin kladionica
WWin uplata čekajućih parova

Prijevremena isplata

Prijevremena isplata je opcija pomoću koje možete zatražiti isplatu prije završetka svih odigranih parova. Kada je prijevremena isplata dopuštena pojavljuje se gumb “Izvrši prijevremenu isplatu” te iznos koji je moguće isplatiti kao što je vidljivo na slici ispod.

WWIn kladionica
Prijevremena isplata WWin kladionica


Uslovi za prijevremenu isplatu je da u trenutku zatraživanja prijevremene isplate niti jedan par ne smije biti u toku. Također, prijevremenu isplatu nije moguće zatražiti kod sistemskih tiketa kao ni kod tiketa koji su odigrani sa promotivnim bonusom.

Za sva ostala pitanja vezana za WWin kladionicu, možete se obratiti ovdje, ili u najbližoj poslovnici.

WWin kladionica: Pristupačnost, nevjerovatna ponuda i LOTO uživo!
Maid Lolićhttp://korner.ba
Maid Lolić je zaljubljenik u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Da kako može ukinuo bi produžetke pa neka se odmah pucaju penali. Najdraža emisija Top Gol.
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
WWin kladionica: Pristupačnost, nevjerovatna ponuda i LOTO uživo!
WWin kladionica: Pristupačnost, nevjerovatna ponuda i LOTO uživo!

Brzi Meni

Lista strijelaca

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
WWin kladionica: Pristupačnost, nevjerovatna ponuda i LOTO uživo!