back to top

Pad kvota za danas UŽIVO

Drugi upravo čitaju

Pad kvota za danas uživo prati na fudbalskom magazinu KORNER i pobijedi kladionicu!

Tiket dana, rezultati, prenosi, usporedba kvota i drugi alati za pametno klađenje. Pratite pad kvota u realnom vremenu

Kada na tiketu pored kvote vidite tarabu (npr. 1.55#) to znači da je kvota na tu utakmicu pala. Zašto i kakve to veze ima?

pad kvota
Pad kvota fudbal za danas pratite na našem portalu

Kvota može padati iz raznoraznih razloga

Povrede ključnih igrača neposredno pred utakmicu, promene termina utakmica, promene vremenskih uslova ili neka druga značajna okolnost, ali najčešći razlog za pad kvote je velika uplata na taj meč.

Time kladionica balansira, kako ona ne bi pukla ako svi dobiju na toj utakmici (smanjuju kvotu kako bi ona ponovo odražavala realnu verovatnoću ishoda).

Često se desi da kvota toliko padne da postane bezvrijedno igrati taj meč ili čak bude blokiran. Kada je kvota velika 4-5 i više, pa padne na 3-4 obično se ne radi o nečemu značajnom, odnosno obično se radi o korekciji kvota.

Ponekad kladionice malo pogreše i daju prevelike kvote za neku utakmicu, pa kasnije vrše korekciju. Pad kvota ponekad može da posluži da bi namamio igrače da igraju baš tu utakmicu i baš taj znak tako da se toga treba paziti.

Ako ne znate ništa o utakmici sem da je kvota pala to vam ne znači ništa i takve utakmice ne treba igrati. Dešava se da se na dan utakmice sazna da za domaću ekipu igra druga postava za koju se očekuje da će izgubiti.

pad kvora
Pad kvota za danas (pad kvota 1×2)

Ovo je slučaj kada kladionice se dešava pad kvota sigurno

Ovakvi padovi kvota u kombinaciji sa informacijama koje ste saznali o toj utakmici mogu biti izuzetno korisni i takve utakmice treba igrati pod obavezno.

Pad određene kvote treba da vam bude samo signal, da pretresete sve neophodne stvari vezane za utakmicu na kojoj se desilo mijenjanje kvota, da pronađete sve informacije i saznate zašto su se kvote promjenile na toj utakmici, i tek onda, kad sve sagledate, donesete odluku da li ćete se kladiti na tu utakmicu ili ne.

pad kvota
Pad kvota uzivo – pad kvota drop odds

Pad kvota kladionica dobra prilika ili ne

Sigurno ste se već mnogo puta susreli sa situacijom kada na određenu ekipu ili igrača koeficijent strmoglavo padne u vrlo kratkom periodu.

Pitanje je – što ste vi zaključili iz toga, te koji je po vašem mišljenju razlog takvog ponašanja kvote?

Mnogi u takvim situacijama nekontrolirano ulažu novac na tip čija vrijednost je u padu, a zapravo je u takvim situacijama upitna isplativosti uloga (value bet), stoga treba biti oprezan.

Pad kvota na online kladionicama treba pratiti oprezno

Takve informacije mnogi sportski portali ističu na svojim stranicama, a radi se zapravo o posljedici statističke analize uloga i povrata, ili o informacijama koje znatno utječu na mogući ishod utakmice.

Istina je, bookmakeri, osim što temeljem matematičkih radnji moraju znati izračunati koji je najprofitabilniji omjer na određenu okladu, moraju pratiti sve što se događa oko svakog događaja.

pad kvota
Pad koeficienta – pad kvota 1×2 besplatni tipovi

Ekipa dolazi s juniorima ili bez kompletne prve ekipe

Jedna od najčešćih takvih situacija je kada određena momčad, inače izraziti favorit, iz raznih razloga dolazi na meč bez usluga najboljih igrača.

To se može dogoditi iz više razloga. Primjerice, zbog velikog broja ozljeda i suspenzija (crveni kartoni ili zbroj žutih kartona).

Zatim, moguće je da neka ekipa pojedina natjecanja (kup) ne shvaća ozbiljno, te trener odluči pružiti priliku rezervnim igračima u takvoj utakmici (često protiv protiv znatno slabije ekipe).

Kod pojedinačnih sportova, ako je određeni igrač (tenis), inače favorit u nadolazećem susretu, pokazivao velike znakove umora ili potencijalnu ozljedu u zadnjem meču, to je dobar znak da se krene u akciju i uhvati vrijednost u kvoti.

U takvim situacijama je dobro odabrati kladionicu koja prihvaća ishod i u slučaju da igrač preda meč (toga nema u “zemaljskim” kladionicama, u situacijama predaje domaće kladionice poništavaju okladu, no neke online kladionice prihvaćaju predaju kao konačan rezultat meča – poraz).

kladionice u bih
Pad kvota za danas UŽIVO

Još primjera vezanih za pad kvota

Zna se dogoditi da momčad za nekoliko dana igra vrlo važnu utakmicu (primjerice, Ligu prvaka) pa u domaćem prvenstvu odluče odmarati najjače snage.

Događali su se slučajevi kada prva momčad bojkotira utakmicu zbog kašnjenja plaće, da je u svađi s trenerom, ili se pola momčadi zarazi hranom u klupskom restoranu.

No, to su već ekstremni slučajevi, a cilj ovoga je samo prezentirati vam koliko raznih informacija i događanja može utjecati na promjenu tečaja.

Veliki ulozi na isti ishod uzrokuju pad kvota

I što se dogodi kada se takav slučaj pojavi? Što zapravo tjera kladionicu da odredi pad kvota?

Ljudi koji su dobro informirani o takvim stvarima, ulažu velike iznose protiv favorita, lampica signalizira bookmakeru da tu nešto nije “regularno” te on u najkraćem roku mora znati o čemu je riječ, te na vrijeme reagirati.

Na kraju, kada koeficijent padne, ista oklada više nije isplativa kakva je bila u početku, stoga pozivamo na oprez s procjenom rizika i uloga.

Vjerujte nam, bookeri jako dobro znaju svoj posao, vrlo brzo ispravljaju ovakve greške, a kladionice su međusobno povezane i često prate jedna drugu, te u konačnici, namještaju koeficijent tako da u svakom ishodu budu u profitu.

usporedba kvota kladionica uzivo
Pad koeficijenata u kladionicama uživo na korner.ba

Usporedba kvota između kladionica

Još jedna vrlo korisna stvar kod kvota je usporedba koeficijenata između različitih kladionica. Takav alat ima i naš sajt (u izborniku odabrati usporedba kvota )

Iz tog razloga, svaki ozbiljan kladioničar ima račune u više online kladionica. Vrlo je čest slučaj da se koeficijent dosta razlikuje od kladionice do kladionice, a što bolji tečaj uhvatite, veća je profitabilnost klađenja, tj. veći je “value” u koeficijentu.

Čak i kada je minimalna razlika (0,1), na većim ulozima može se osjetiti razlika. A, kada to bude velika razlika (0,5 ili više) – to je “bingo”.

pad kvota na kladionicama
Pad kvota na svetskim kladionicama

Pad kvota na kladionicama morate oprezno pratiti

Napomenimo za kraj kako većina kladionica ima jače tečajeve na određene lige u usporedbi s konkurencijom, i to često promoviraju na svojim stranicama.

Druge se pak fokusiraju na određeni sport (često manje popularni sportovi za klađenje, poput tenisa ili rukometa).

Time što ponude veće koeficijente od konkurencije, automatski postaju privlačniji igračima koji se klade na spomenute lige ili sportove, a to znači više igrača u njihovoj kladionici. Svi su u dobitnoj situaciji.

Pogledajte video u kojem je detaljno objašnjen pad kvota

Pad kvota sigurne oklade

Preporuke alata za sigurno klađenje

Možda te zanima