back to top

FUDBAL LIVESCORE

Drugi upravo čitaju

Fudbal livescore rezultati nogometnih utakmica uživo.

Korner.ba web stranica donosi vam sve fudbal informacije s područja BIH kao i informacije i novosti iz svjetskog fudbala.

Ponosni smo na činjenicu da smo jedan od najposjećenijih fudbalskih portala u Bosni i Hercegovini i šire.

Svojim posjetiteljima, fudbalskim fanaticima poput nas, smo osigurali redovne rezultate sa fudbalskih terena u regionu svijetu jer pratimo fudbal 24 sata dnevno.

Pored uvijek aktuelnih rezultata donosimo vam analize, preporuke za kladionicu i jedinstvenu fudbalsku wikipediu u kojoj možete pronaći gotovo sve bitno za fudbal.

fudbal livescore
Futbol24 rezultati utakmica danas rezultatiuživo

FUDBAL LIVESCORE i utakmice uživo

Ako slučajno ne pronađete pojam, biografiju ili informaciju koju tražite javite nam se, budite naš dopisnik i pomozite nam da napravimo još bolji fudbalski portal.

Naš cilj je da imamo sve o fudbalu u svijetu i regiji, da ste zadovoljni s našim tekstovima i da ih čekate kao novi paket sličica za vrijeme svjetskog prvenstva.

U nastavku vam donosimo opširnije informacije o strukturi fudbalskog portala korner.ba, našim kategorijama i planovima.

Vi ocijenite da li smo za vas i da li želite da se uključite u razvijanje našeg fudbalskog portala. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja na Facebook stranici i emailu info@korner.ba. Vidimo se!

Kategorija FUDBAL je najvažnija kategorija na portalu Korner.ba. Ona je vaše prvo i jedino odredište na kojemu se možete detaljno informirati o svim bitnim događajima i vijestima iz područja fudbala, u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta. Fgdje god se nalazili.

Nogometne vijesti dostavljamo vam najbrže i bez reklama. Saznajte prvi što se događa s reprezentacijom Bosne i Hercegovine, analize utakmica i sve nogometne novosti iz ostalih svjetskih liga i lige prvaka.

rezultati uzivo
FUDBAL LIVESCORE Korner vam donosi aktuelne rezultate kao sofascore fudbal

Soccer rezultati fudbala

Kroz razne kategorije na web stranici Korner.ba možete jednostavno pretraživati vijesti i čitati samo ono što vas najviše zanima, bio to BH fudbal ili cijeli svijet. Na web stranici dostupne su kategorije:

Nastojimo vas održati informiranima u svakom trenutku i na dnevnoj bazi objavljujemo nekoliko tekstova i preporuka za klađenje. Biografije igrača, listići dana, informacije o ulaznicama i još mnogo toga donosimo vam na novom portalu u BiH – Korner.ba.

Kategorija Fudbal BiH web stranice Korner.ba rezervirana je za novosti iz BiH nogometnih klubova. Sve o igračima, pojačanjima i novostima na polju naše lige donosimo vam kroz stručne i kvalitetne tekstove.

Budite prvi koji će saznati analize utakmica naših klubova i reakcije igrača nakon završetka.

BH fudbal je važan, no Zmajevi su naša omiljena kategorija sajta, gdje vam donosimo stručne analize i mišljenja o našim reprezentativcima, te njihove izjave nakon utakmica. Saznajte sve o tome gdje možete gledati utakmice naših Zmajeva, postave i novosti u timu vezano uz spisak igrača.

ronaldo se vraća kući
FUDBAL LIVESCORE Rezultati 24 Soccer rezultati fudbal91

Fudbal danas i FUDBAL LIVESCORE

Kategorija Liga petice rezervirana je za pet glavnih svjetskih liga. Saznajte novosti iz Španjolske, Engleske, Njemačke, Talijanske i Francuske lige o pojačanjima klubova, rezultatima, nadolazećim utakmicama i svim ostalim važnim informacijama.

Najdraže natjecanje svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu je zasigurno Liga prvaka. Najjače klupsko natjecanje i najbolji timovi stvaraju trenutke za pamćenje i izvode magiju s loptom. Ne propustite novosti iz Lige prvake, koje vam na portalu Korner.ba serviramo svakodnevno.

fudbal livescore

Historija fudbala i kladionice

Za nešto starije posjetitelje portala rezervirana je kategorija fudbalski vremeplov, gdje vam donosimo povijesne trenutke za pamćenje i važne obljetnice vezane uz nogomet.

Kategorija kladionice donosi vam preporuke za klađenje i neke zanimljive dobitne listiće.

Uz to, Korner.ba vam preporučuje internet kladionice gdje možete ostvariti odlične bonuse na prvu uplatu.

Pošalji fudbalsku priču i zaradi

Postani naš čitatelj reporter i zaradi. Pošalji fudbalsku priču iz svoje zajednice ili dok si na putovanju i zaradi.

A ukoliko ih zabilježite i fotoaparatom ili kamerom, vaša zarada biti će još veća. Napomena: Temeljem autorskog ugovora isplaćujemo honorar za najčitaniju objava čitatelja mjesečno prema statistikama Google Analyticsa.

Honoriramo:

  • Vijesti
  • Fotografije
  • Video snimke
  • Intervju i izvještaje

Zanimljive fudbalske priče šalji koristeći kontakt formu:

[ipt_fsqm_form id=”5″]

Zaprimljene materijale čitatelja izvjestitelja u obliku vijesti i/ili fotografija i/li video snimaka, Korner.ba može koristiti za objavljivanje neograničeni broj puta i na neograničen rok, ili u bilo koju drugu vlastitu svrhu, bez obzira jesu li vijesti i/ili fotografije i/ili video snimci bili nagrađeni temeljem mjesečnih podataka o čitanosti.

fudbal livescore

Preporučujemo

Možda te zanima