KORNER.BA – O nama

fudbalski magazin korner.ba
Fudbal, Rezultati, Transferi i Kladionica na KORNER.BA

Korner.ba fudbalski portal donosi vam sve novosti iz nogometnog svijeta.

Vaše prvo i jedino odredište za informiranjem o svim bitnim događajima i vijestima na internetu, dostupno gdje god se nalazili.

Nogometne vijesti dostavljamo vam najbrže i bez reklama. Saznajte prvi što se događa s reprezentacijom Bosne i Hercegovine, analize utakmica i sve nogometne novosti iz ostalih svjetskih liga i lige prvaka.

Korner kategorije

Kroz razne kategorije na web stranici Korner.ba možete jednostavno pretraživati vijesti i čitati samo ono što vas najviše zanima. Na web stranici dostupne su kategorije:

  • Fudbal BiH
  • Reprezentacija BiH
  • Liga petice
  • Liga prvaka
  • Fudbalski vremeplov
  • Kladionice

Nastojimo vas održati informiranima u svakom trenutku i na dnevnoj bazi objavljujemo nekoliko tekstova i preporuka za klađenje.

Biografije igrača, listići dana, informacije o ulaznicama i još mnogo toga donosimo vam na novom portalu u BiH – Korner.ba.

Fudbal BiH

Kategorija Fudbal BiH web stranice Korner.ba rezervirana je za novosti iz BiH nogometnih klubova. Sve o igračima, pojačanjima i novostima na polju naše lige donosimo vam kroz stručne i kvalitetne tekstove.

Budite prvi koji će saznati analize utakmica naših klubova i reakcije igrača nakon završetka.

Reprezentacija BiH

Zmajevi su naša omiljena kategorija sajta, gdje vam donosimo stručne analize i mišljenja o našim reprezentativcima, te njihove izjave nakon utakmica. Saznajte sve o tome gdje možete gledati utakmice naših Zmajeva, postave i novosti u timu vezano uz spisak igrača.

Liga petice

Kategorija Liga petice rezervirana je za pet glavnih svjetskih liga. Saznajte novosti iz Španjolske, Engleske, Njemačke, Talijanske i Francuske lige o pojačanjima klubova, rezultatima, nadolazećim utakmicama i svim ostalim važnim informacijama.

pošalji fudbalsku priču
KORNER.BA - O nama

Liga prvaka

Najdraže natjecanje svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu je zasigurno Liga prvaka. Najjače klupsko natjecanje i najbolji timovi stvaraju trenutke za pamćenje i izvode magiju s loptom. Ne propustite novosti iz Lige prvake, koje vam na portalu Korner.ba serviramo svakodnevno.

Fudbalski vremeplov

Za nešto starije posjetitelje portala rezervirana je kategorija fudbalski vremeplov, gdje vam donosimo povijesne trenutke za pamćenje i važne obljetnice vezane uz nogomet.

Kladionice

Kategorija kladionice donosi vam preporuke za klađenje i neke zanimljive dobitne listiće. Uz to, Korner.ba vam preporučuje internet kladionice gdje možete ostvariti odlične bonuse na prvu uplatu.

Korner.ba web stranice donosi vam sve informacije iz nogometnog svijeta i stručne analize važnih utakmica. Uživajte u novostima iz svijeta i naše regije vezanim uz nogomet.

liga petice
KORNER.BA - O nama