back to top

BH Play Kladionica Recenzija

Drugi upravo čitaju

BH Play kladionica spada među najpopularnije kladionice u Bosni i Hercegovini. U nastavu saznajte sve o prvoj kladionici u historiji BiH.

Prva bosanska kladionica započela je sa radom sada već davne 1999. godine kada i prvi uvodimo igru na sreću – klađenje na područje Bosne i Hercegovine.

Dana 28.12.2002. osnovana je kompanija BH Play sportske kladionice i kao takva nastavlja trend započet 1999. godine.

Riječ je o kompaniji sa dugom tradicijom u organizovanju igara na sreću, klađenje čije ime poštuje veliki broj poznavaoca i ljubitelja klađenja.

U svim objektima BH Play kladionice ljubitelji sporta i klađenja u prijatnoj atmosferi, uslugom ljubaznog osoblja mogu da uživaju prateći sportske događaje iz cijeloga svijeta.

Užitak u igri zaključuje potpuna sigurnost i brzina isplate što klijentima ulijeva povjerenje.

BH Play TXT e prati i danas

Firma je putem teleteksta omogućila svojim igračima i svim ostalim ljubiteljima klađenja i sporta pregled kompletnog programa i ponude, a kao najvažnije, direktno praćenje svih sportskih događaja i objavu njihovog konačnog ishoda.

BH Play kladionica je maksimalno proširio svoje ponude za klađenje čime je obuhvatio gotovo sve vrste sportova i veliki broj različitih igara koje iz njih proističu.

bankovna transakcija bh play
BH Play Kladionica Recenzija

Priređuje se klađenje na utrke pasa konja i žena

Naravno, BH Play kladionica će i u budućnosti činiti napore da izađe u susret svim svojim klijentima koji slobodno mogu iznositi svoje želje i ideje za unapređenje saradnje, kao i primjedbe i sugestije na e-mail, stoji na stranici BH Play kladionice.

“Želimo svim našim klijentima da se uspješna saradnja nastavi, a ostalim ljubiteljima klađenja i sporta da postanu dio BH Playa”, poručuju iz kladionice.

BH Play ponuda

Osim klasičnog klađenja na svakodnevnu ponudu, koja je opširna, BH Play kladionica u svojoj ponudi ima i LIVE klađenje kao i RNG (Random Number Generator) igre koje su danas veoma popularne.

Isto tako putem web stranice, BH Play kladionica je svojim korisnicima omogućila depozitno klađenje, tj. klađenje putem interneta koje je u 21. stoljeću dosta popularnije i jednostavnije za sve ljubitelje klađenja.

Kompletnu ponudu možete pogledati OVDJE.

bh play kladionica
Najpopularnije kladionice u BiH – BH Play kladionica

Uputstvo za depozitno klađenje

Prije nego se odlučite kladiti putem interneta u BH Play kladionici potrebno je poduzeti slijedeće korake:

BH play kladionica prijava

Da bi se kladili na ovaj način potrebno je da u Vama najbližoj poslovnici otvorite nalog, i time se učlanite u BH PLAY klub. Na uplatnom mjestu ostavite osobne podatke: Ime i prezime, željeno korisničko ime, e-mail adresu, kontakt telefon (nije obavezno)

Nakon registracije dobit ćete potvrdu o učlanjenju u BH PLAY klub. Na ovoj potvrdi naći ćete vaše korisničko ime i lozinku potrebnu za pristup vašem nalogu preko interneta. Vrlo je važno da iz sigurnosnih razloga lozinku promijenite čim prvi put pristupite stranici.

To možete učiniti na podstranici „MOJ KONTO“. U suprotnom, BH Play kladionica neće snositi odgovornost za bilo koju eventualnu štetu koja nastane kao posljedica korištenja podataka i informacija sa ovog sajta.

građani na kladionicama zaradili
BH Play Kladionica Recenzija

Zaboravili ste svoju lozinku

Ukoliko se dogodi da iz nekog razloga zaboravite Vašu lozinku, potrebno je da kontaktirate našu centralu sa e-maila koji ste koristili prilikom registracije na e-mail, upišete svoje ime, prezime i korisničko ime, nakon čega ćemo vam poslati ponovo podatke prijave na Vaš e-mail.

Nekoliko savjeta za lozinke da vaši podaci budu sigurniji

  • Najbolja zaštita je dugačka lozinka.
  • Preporučljivo je da bude minimalno osam znakova.

Nije dovoljno da lozinka bude samo dugačka već treba da bude i što kompliciranija, što znači da treba da koristite kombinaciju slova, simbola i brojeva.

Svaki put kada servis za koji koristite lozinku izgubi lozinke u provali, vaša lozinka će završiti na nekoj listi i bez obzira na savjete od servisa, obavezno promijenite lozinku.

Nemojte da koristite istu lozinku za svaki sajt koji posjećujete.

Mnogi korisnici ne pridržavaju se toga, ali to je veoma važno. Nemojte vjerovati testovima za jačinu lozinke na internetu jer oni obično prate samo dužinu lozinke a ne i njenu složenost.

Pridržavajte se ovih savjeta i vaši podaci će biti mnogo sigurniji na internetu.

bh play kladionica

Ostavljanje depozita

Nakon uspješne registracije možete uplatiti depozit. Depozit se može ostaviti samo u matičnoj poslovnici. Za uplatu depozita potrebno ja da radnici date korisničko ime i željeni iznos. Nakon uplate depozita dobit ćete potvrdu o uplati.

Proces online klađenja

Nakon pristupa web stranici potrebno je da se ulogujete. Tek nakon uspješnog logovanja (u gornjem desnom uglu treba da se pojave vaše korisničko ime i totali depozita i dobitka) možete se kladiti tako što ćete birati željene igre na ponudi. Na desnoj strani generisat će se listić.

Po završetku odabira kliknite na dugme „UPLATI“. Ukoliko je opklada primljena dobit ćete poruku „Hvala“.

Vaš depozit automatski će biti umanjen za iznos uplate, a vaš listić možete podići u poslovnici. Tikete i statuse pojedinih događaja možete pregledati na pod-stranici „MOJI TIKETI“. Na tiketima možete pratiti rezultate događaja.

kladionice u bih
BH Play Kladionica Recenzija

Naplata dobitka na kladionici

Ukoliko tiket postane dobitni moći ćete kliknuti na njegov status (zelena pozadina gdje piše „DOBITAK [ispl. kod]“) čime dobijate kontrolni broj tog tiketa.

Tiket možete naplatiti u bilo kojoj poslovnici. Potrebno je dostaviti: broj dobitnog listića i kontrolni kod dobitnog listića

Vaš dobitak morate podići u propisanom roku.

Saldo dobitka je zbir svih vaših neisplaćenih dobitaka. Nakon isplate tiketa, vaš saldo dobitka se umanjuje za odgovarajući iznos. Vaš depozit za klađenje je potpuno odvojen od vašeg salda dobitka.

To znači da saldo dobitka ne možete direktno koristiti za klađenje. Kladiti se možete samo od uplaćenog depozita, a dobitke morate podići. Na ovaj način poštujemo trenutno važeću zakonsku regulativu.

Iz BH Play kladionice poručuju da se kladite odgovorno.

klađenje/ kako dobiti na kladionici pametno kladjenje
bh play bingo

Preporučujemo

Možda te zanima