Usporedba kvota na kladionicama

Drugi upravo čitaju

Usporedba kvota na kladionicama uživo, iz minute u minut, 24 sata dnevno

Usporedba koeficijenata je važna za uspješno klađenje zato prati kvote i donesi prave odluke uz Korner fudbalski magazin!

usporedba kvota kladionica uzivo
Usporedba kvota kladionica uzivo

Usporedba kvota je ključ za sigurno klađenje

Odds comparison odnosno usporedba kvota jedan je od važnijih instrumenata koje igrač ima na raspolaganju da bi pobijedio kladionicu. U nastavku teksta saznajte kako dobivamo prednost nad kladionicom i kakvu.

Kada koristimo usporedbu kvota, koja prikazuje koji je koeficijent na našu željenu okladu u 10+ kladionica, možemo odabrati najbolji koeficijent ako je značajno bolji od kladionice u kojoj inače uplaćujemo.

Ideja je da ćemo tu dobiti nekoliko postotaka prednosti nad kladionicom i da će to dugoročno možda čak i činiti razliku između dobitka i gubitka.

Koliko kvote obično variraju

Uzet ćemo za primjer finale Lige prvaka 2019. u kojem igraju Liverpool i Tottenham. Najniži online koeficijent na Liverpool je 1.83 (Paddy Power), ali to je izuzetak jer većina ostalih kladionica ima koeficijent između 1.87 i 1.92, a neke čak idu i skoro do 2.00.

Prema iskustvima profesionalnih igrača, ako stalno uzimate prednost od nekoliko postotaka nad kladionicom, dugoročno ćete ostvariti profit, a ako ne iskorištavate šanse bit ćete u gubitku.

Najbolji profesionalni igrači imaju ROI (povrat investicije) od samo 10%, rijetko blizu 15%. To znači da na svakih 100 KM uloga zarade ukupno 110 do 115 KM, ili +10 i +15 km.

I takva igra je dovoljna da bi se vrlo brzo udvostručivao novac. Dakle, ako je maksimalna dugoročna prednost koju kvalitetan igrač može ostvariti nad kladionicom 15%, onda uzimanjem 5-8% više na koeficijentima odrađujemo pola posla!ž+

usporedba kvota na kladionicama
Usporedba koeficijenata lakša je uz servis na fudbalskom magazinu Korner.ba

Kladionice s najboljim kvotama

Poznato je kako Pinnacle kladionica “ima najbolje kvote” ali nije baš praktična, a i često različitim profilima igrača daje drugačije kvote, što je na rubu legalnosti.

Pinnacle nije tako dobar izbor kao što njihov PR već dva desetljeća govori. Također, nemojte se upecati na 1xBet, Betwinner i ostale kladionice istog ruskog vlasnika. Ne igrajte tamo makar vidite da su kvote odlične. Varaju igrače.

Ako želite jednu kladionicu koja će vam davati vrhunske koeficijente na skoro svaku okladu, to je definitivno Betfair.

Igrači koji igraju više parova na listiću će igrati u klasičnoj kladionici, Sportsbook, dok će oni koji igraju samo jedan par i žele odličan koeficijent igrati Betfair Exchange.

Vrlo je jednostavno prebacivati se između Sportsbook i Exchange, a s istim novcima možete uplaćivati i jedno i drugo. Od domaćih kladionica izdvojili bismo MozzartBet i Bet Live kladionice koji ćesto iznenade s jako dobrim kvotama.

Ne postoji jedna kladionica koja će imati najbolje koeficijente na svaki događaj, i također postoje kladionice koje će ići privlačiti igrače velikim koeficijentom na popularnu utakmicu (npr. finale Lige prvaka) dok druge neće.

pad kvota na kladionicama
Usporedba kvota na kladionicama

Usporedba kvota se mora pratiti pažljivo

Nismo mi od jučer da preporučamo igračima da samo igraju na najveći koeficijent.

Treba igrati u kladionici koja vam daje dobre koeficijente, koja ima dobru ponudu oklada, koja ima klađenje uživo, cash out, live streaming, bonuse, i koja vam općenito nudi vrhunsko klađenje na sport.

Definitivno je najbolja kladionica trenutno Betfair, dok je Bet365 također odličan ali sa slabijim kvotama. Ako se ne kladite u jednoj od ove dvije kladionice, puno propuštate.

Učlanite se u više kladionica za bolje rezultate

Redovna usporedba kvota može biti odličan način da pronađete nove operatore sportskog klađenja.

Učestalim pregledom koeficijenata bolje ćete se upoznati s tim koja kladionica je bolja za koje sportske događaje, a koja ima redovno niske kvote. Tako ćete i sebi u budućnosti osigurati širinu opcija za klađenje, ali i potencijalno veće dobitke.

Na našoj stranici možete pronaći samo ona najbolja mjesta za klađenje. Riječ je o operatorima koji posluju u skladu sa svim pozitivnim propisima i zakonima, a o kojima smo detaljno pisali u našim recenzijama kladionica.

Kod nas je dostupna usporedba kvota samo provjerenih internet kladionica i budite uvjereni da na našoj usporedbi koeficijenata nalaze samo najbolji operatori.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

Možda te zanima