Petica Plus kladionica RECENZIJA

Drugi upravo čitaju

Petica plus kladionica ili 5plus spada u skupinu najpopularnijih kladionica u Bosni i Hercegovini.

S radom je započela 2006. godine kada je otvorena prva poslovnica u Novom Travniku. Do danas broji preko 400 poslovnica širom BiH, ili slikovito objašnjeno od Bihaća do Trebinja. Petica plus kladionica recenzija koju trebate pročitati.

Iz Petice plus poručuju sljedeće

“U našem slučaju 25. srpnja, 2006. godine ALEA IACTA EST. Odlučili smo, kao i svi pravi, iskreni i pomalo opsesivni kladioničari baciti kocku i neka smo!

Zajedno s najnovijim ponudama, u aktualnom svijetu i svježim informacijama idemo velikim koracima naprijed, ka uspjehu, ka vrhu… gdje nas čeka i pobjedničko postolje (smijemo se okladiti)…”

“Iako nismo Englezi i nemamo njihovu ‘urođenu kulturu klađenja‘ (kako je jednom napisano u Vjesniku)… a i Englezi izmisliše sve to, ipak korisnici naših usluga jako dobro poznaju ‘teren’ na kojem se nalaze i redovito se vraćaju u kladionice Petica Plus.

Naša ponuda prati vašu potražnju i sve što želimo je neraskidiva veza na toj relaciji. Zato naše kladionice i nisu poput engleskih u kojima se za dogovoreni koeficijent možete, primjerice, kladiti na to je li Elvis Presley živ ili hoćete li u sljedećih deset godina na cesti sresti Ronalda.

Petica plus kladionica je mjesto gdje se ljudi klade na sportske rezultate, na stvarnost i mogućnost, a ne na fikcije i iluzionističke ideje… Za kraj ponovimo gradivo!

“Sportsko klađenje je igra na sreću u kojoj igrač pogađa ishode raznih sportskih natjecanja. Uz pojedine ishode svakog događaja dani su tečajevi prema kojima se određuje mogući dobitak za odigrani ulog.

Ako igrač ispravno prognozira ishod nekog događaja, ostvaruje određeni dobitak. U suprotnome, igrač gubi uloženi novac. Sretno!”

Petica plus kladionica ponuda

Sama web stranica Petica plus kladionica, korisnicima nudi mnoštvo sadržaja. Uz standardnu ponudu za sportsko klađenje i LIVE klađenje, tu su i najnovija dešavanja iz svijeta sporta.

U rubrici “Novosti” svaki igrač se može informisati i saznati što se akutelno događa u fudbalu, košarci, rukometu, tenisu, i drugim sportovima.

Osim toga, 5plus kladionica svojim igračima nudi i LIVE CHAT, gdje prijavljeni igrači mogu međusobno komunicirati 24/7.

Na web stranici kladionice možete pratiti Petica plus teletekst.

petica plus
Teletekst kladionice Petica plus

Petica plus registracija igrača online

Da bi se igrač uspješno registrirao i kreirao svoj jedinstveni virtualni račun, potrebno je da igrač ispunjava određene uvijete i to:

– mora biti punoljetna fizička osoba (+18) tj. mora imati 18 ili više godina,
– mora posjedovati važeću e-mail adresu i važeći broj mobilnog telefona
– mora posjedovati osobni/lični broj, JMBG, OIB i sl., te

Tijekom registracije igrač mora potvrditi da je upoznat s ovim Pravilima koja prihvaća, kao i uvjete sadržane u istima.

U slučaju da priređivač ustanovi da igrač ima manje od 18 godina, njegov račun bit će odmah zatvoren.

Igrači su dužni da se osobno registriraju

Tijekom registracijskog postupka igrač je obvezan tačno i u potpunosti popuniti zadani obrazac (aplikaciju) za prijavu s podacima koje potražuje priređivač.

Osobni podaci igrača sadrže sljedeće: ime i prezime, datum rođenja, JMBG ili OIB i sl., adresa prebivališta, mjesto i poštanski broj, broj telefona.

Nakon potvrde osobnih podataka priređivač identificira igrača elektroničkim putem kojim se provjerava ispravnost podataka i punoljetnost igrača.

Igrač je dužan čuvati svoje korisničko ime i lozinku i sam snosi odgovornost za materijalne i nematerijalne posljedice raspolaganja virtualnim računom, kao i za njegovu zlouporabu od strane drugih, tj. neovlaštenih osoba. Korisničko ime je u pravilu nepromjenjivo.

Nakon registracije igraču se automatski i bez naknade otvara virtualni račun preko kojeg se odvijaju sve novčane transakcije.

građani na kladionicama petica pluszaradili
Petica Plus kladionica RECENZIJA

Uplate i isplate Petica plus kladionica

Uplata na virtualni račun igrača može se izvršiti gotovinskim putem na uplatnim mjestima priređivača i bezgotovinski putem preko bankovnog računa igrača ili kartice za bezgotovinsko plaćanje (kreditne i debitne kartice i sl.) isključivo u konvertibilnim markama (domaćoj valuti) za igrače rezidente BiH.

Isto tako uplata se može izvršiti i u stranoj valuti za nerezidente BiH putem elektroničkih transfera ili posebnih računa otvorenih u banci kao i drugim zakonom propisan način koji omogućava elektroničko poslovanje.

Uplate na račun vrše se isključivo u konvertibilnim markama (domaća valuta) ili u stranoj valuti koja se preračunava u domaću valutu prema tečaju CB BiH ili poslovne banke preko koje vrši uplatu.

Priređivač zadržava pravo da doda više opcija plaćanja ili da smanji ili ukine postojeće.

Ako se igrač odluči za elektronsko plaćanje, prilikom pravilnog korištenja sistema za plaćanje, odriče se opoziva/povlačenja ili sličnog.

Inače primjenjuje se međunarodno priznata pravila i zakoni za elektronska plaćanja. 

Da bi sudjelovao u igrama na sreću putem interneta igrač mora na svom virtualnom računu imati najmanje iznos u visini najniže uplate za okladu ili igru.

Igrač u svakom trenutku može raspolagati sa svojim novcem na virtualnom računu. Minimalnu i maksimalnu uplata na virtualni račun određuje priređivač.

Isplata s virtualnog računa igrača može se izvršiti gotovinskim putem na uplatnim mjestima priređivača i bezgotovinski putem preko bankovnog računa igrača ili kartice za bezgotovinsko plaćanje (kreditne kartice i debitne kartice i sl.) isključivo u konvertibilnim markama (domaćoj valuti) za igrače rezidente BiH.

Isto tako isplata se može izvršiti i u stranoj valuti za nerezidente BiH putem elektroničkih transfera ili posebnih računa otvorenih u banci kao i drugim zakonom propisan način koji omogućava elektroničko poslovanje.

Prilikom isplate sredstava na virtualni račun, priređivač ne naplaćuje naknadu igraču.

Prije isplate iznosa s virtualnog računa priređivač zadržava pravo da od igrača zatražiti osobni dokument sa slikom, a u svrhu provjere istovjetnosti podataka s podacima koji su bili navedeni prilikom registracije.

U slučaju proturječnosti priređivač zadržava pravo neisplaćivanja igraču eventualnih dobitka.

petica plus ponuda je bogata i raznolika
Petica plus ponuda je bogata i raznolika

Petica plus Bonusi

Petica plus kladionica u svojoj bogatoj ponudi nudi i nekoliko bonusa za svoje vjerne igrače.

Riječ je o bonusima pod nazivom “Dobitni promašaj”, “Bonusi na dobitak”, a tu su i pogodnosti prijevremenske isplate i FreeBet – besplatna opklada za igrače.

5PLUS BONUS DOBITNI PROMAŠAJ

Bonus “DOBITNI PROMAŠAJ” nagrađuje sve igrače koji imaju tiket s jednim promašenim parom. Tiket koji može ostvariti pravo na ovaj bonus treba imati najmanje četiri tipa/para. Minimalna kvota mora biti veća od 1,25.

Novčani iznos koji osvajate uvjetovan je proizvodom kvota na pogođenim tipovima (ne računaju se kvote promašenog para/tipa):

1. Kvota veća od 30,00 (isplaćuje se vrijednost uplate)
2. Kvota veća od 60,00 (isplaćuje se dvostruka vrijednost uplate)
3. Kvota veća od 100,00 (isplaćuje se pet puta vrijednost uplate)
4. Kvota veća od 500,00 (isplaćuje se deset puta vrijednost uplate)
5. Kvota veća od 1000,00 (isplaćuje se 20 puta vrijednost uplate).

“DOBITNI PROMAŠAJ” ne vrijedi za sistemske tikete!

petica plus kladionica recenzija
Petica Plus kladionica RECENZIJA

Prijevremena isplata je odlična opcija

Prijevremena isplata je opcija pomoću koje možete zatražiti isplatu prije završetka svih odigranih parova na tiketu odigranom u ponudi koju daje Petica Plus kladionica.

Jedini uvjet isplate jeste da u trenutku zahtjeva prijevremene isplate nijedan par NIJE U TIJEKU/ŽIV, a završeni događaji trebaju biti dobitni. 

Prijevremena isplata jednaka je proizvodu koeficijenta i uplate svih završenih događaja, umanjena u iznosu od 20%.

Zahtjev za prijevremenu isplatu tiketa  možete podnijeti na uplatnim mjestima ili online (na web stranici). Prijevremena isplata ne važi za sistemske tikete!

Bonusi na dobitak trebate iskoristiti

Ostvarite bonuse od 7 do čak 32% na eventualni dobitak – samo na tiketima sportskog klađenja Sportske kladionice “BET-Live”.

Naime, na svaki tiket s 7 (sedam) ili više parova, s koeficijentom 1.3 ili više, daje bonus, ovisno o broju odigranih parova.

Ova opcija vrijedi za sve tikete odigrane online (na web stranici) ili na uplatnim mjestima.  Bonus na dobitak ne obračunavamo na sistemskim tiketima!

petica plus kladionica
Petica Plus kladionica RECENZIJA

FreeBet Petica plus kladionica

Tiketi se biraju nasumično (slučajnim odabirom) i sretni dobitnik „FreeBet“ tiketa to će saznati odmah nakon uplate. 

Kako će igrač znati da je dobio FreeBet listić

Ako ste tiket uplatili na uplatnom mjestu na njemu će se odmah pojaviti oznaka – natpis „FreeBet“ što znači da imate pravo odigrati još jedan tiket na taj isti iznos – potpuno besplatno.

Ova opcija vrijedi samo za gubitne tikete ili one koji su već isplaćeni – „živi“ tiketi se ne mogu koristiti. Online (web) igračima iznos FreeBet bonusa automatski se pripisuje na bonus saldo.

Što će igrač dobiti

Iznos uplate, „FreeBet“, igrač može iskoristiti jednokratno i u cijelosti, odnosno ponovno samo kao jedan tiket s istim iznosom. 

Primjerice, ako je igrač dobio „FreeBet“ opciju na tiketu na kojemu je imao uplatu od 10,00 KM, onda taj iznos može ponoviti (bez dodatne uplate) na isti iznos i samo na jedan tiket.

petica plus kladionica recenzija
FreeBet besplatna opklada za igrače Petica plus kladionica

Rok za iskoristiti FreeBet listić je 30 dana 

Vrijedi za tikete odigrane online (na web stranici), kao i za tikete odigrane na uplatnim mjestima Sportske kladionice Petica Plus!

Ukoliko ste zainteresovani za učlanjenje u Petica Plus kladionicu, poslovnicu u Vašem gradu možete potražiti ovdje.

Preporučujemo i ove sadržaje

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Možda te zanima