back to top

Manijak prijeti Maguireu: “Postavio sam ti tri bombe u kuću, napusti United ili ću ih aktivirati”

Drugi upravo čitaju

Histerija koja vlada oko kapetana Manchester Uniteda Harryja Maguire dosegnula je novi vrhunac, manijakalni navijač Crvenih vragova navodno je postavio tri bombe u njegov dom i dao mu 72 sata za napuštanje kluba ili će ih aktivirati!

Uplašena omražena zvijezda Uniteda je u šoku poslije dobivene prijetnje i privremeno je preselio kod suigrača, a njegova zaručnica Fern Hawkins i dvije kćerke skrivene su na tajnoj lokaciji poslije bolesne prijetnje koju su dobili.

Prijetnju je dobio njegov agent na e-mail, a u njemu manijak prijeti kako će detonirati sve tri naprave, ne ispoštuje li Maguire njegove uvjete i njegov rok.

Engleski reprezentativac igrao je utakmicu protiv Liverpoola u utorak, a prijetnja je stigla dan kasnije dok je bio na treningu u Carringtonu. Čim je dobio prijeteću poruku, napustio je kamp kako bi bio sa zaručnicom i kćerima.

 

Policija je pretražila kuću i navodno nije pronašla ništa, ali Maguire je svejedno odlučio pojačati osiguranje u svojoj kući i postavlja novi nadzorni sustav te će angažirati čuvare.

gol.ba

Možda te zanima