back to top

Kostić je govorio o očekivanjima u Juventusu i budućoj suradnji s Vlahovićem

Drugi upravo čitaju

Filip Kostić nakon duge ljetne sage koja je bila vezana za sve što se događalo u posljednjih godinu dana konačno je zakoračio u Serie A.

U Juventus je prešao u transferu vrijednom 15.000.000 + 1.500.000 + 3.000.000 eura, a godišnje će zarađivati ​​3.000.000 eura.

Prošlog ljeta propao je već viđeni transfer u Lazio, i to zbog bizarnog razloga – pogrešnog maila koji je spominjao Eintracht.

Iako je isprva bilo trvenja zbog takvog poteza momčadi iz Frankfurta, ispalo je odlično jer je srpski nogometaš postao MVP Europske lige koju je osvojio s njemačkom momčadi.

Ljetos je bio jako blizu Intera, au jednom trenutku se činilo da od prelaska u Juventus neće biti ništa, nakon što je angažirao Angela Di Mariju, a Eintracht ga je na sve načine želio zadržati.

Ipak, na kraju je došlo do suradnje, a kandidat za najboljeg nogometaša godine u Europi progovorio je za klupsku televiziju o očekivanjima.

Juventusu nije teško reći ‘da’. Mislim da bi ovo mogao biti odlučujući korak za moju karijeru, naporno sam radio da bih došao ovdje. Mislim da zaslužujem biti u Juventusu. Uvijek je pravo vrijeme za ovakav klubrekao je srpski predstavnik.

Suradnja sa sumještaninom Dušanom Vlahovićem bila je nezaobilazna tema.

Već sam razgovarao s Dušanom, sretan sam što je dio tima. On je jedan od najboljih napadača današnjice, užitak je igrati s njimkazao je Kostić.


www.sportskacentrala.com

Možda te zanima