Lalatović pred Željezničar govorio o Manijacima i njihovoj predstavi na treningu: Vidio sam kako su ih ispratili, to je za njih…

Drugi upravo čitaju

Trener Borca, Nenad Lalatović, obratio se novinarima na današnjoj konferenciji za medije koja je održana u prostorijama banjalučkog kluba pred sutrašnju utakmicu šestog kola protiv Željezničara. 

Lalatović je poručio kako očekuje tešku utakmicu, te je pohvalio ekipu sa Grbavice.

‘‘Sigurno nas očekuje preteška utakmica protiv ekipe koja je u naletu. Odigrali su fenomenalno kod kuće protiv Tuzla Cityja, pobijedili sa 4:2, a to samo govori o njihovom kvalitetu. Vidio sam kako su ih navijači ispratili na meč protiv nas, to je za njih veliki vjetar u leđa. Nemamo prednost domaćeg terena, praktično su obje ekipe gostujuće, tako da je njima lakše psihički. U Banjaluci bi pred sedam-osam hiljada ljudi njima bilo teže, a nama lakše. O Željezničaru uvijek pričam u superlativu, jer je to veliki klub, kao što je veliki i Borac‘‘, kazao je Lalatović, a prenosi portal Srpskainfo. 

On se potom osvrnuo na Željezničar, te je dodao kako ekipa sa Grbavice ima kvalitetan tim, posebno na bočnim pozicijama.

‘‘Moramo ući maksimalno motivisano, maksimalno ozbiljno i da u svakom trenutku znamo šta radimo. Moramo da smanjimo boljku koja nas prati od početka sezone, a to je pad koncentracije. Do pobjede će da dođe ekipa koja bude pravila manje grešaka. Željo ima igrače koji jednim potezom mogu da kazne svaku grešku, ali imamo i mi. Meni je žao što ne možemo da ugostimo Željezničar, ali i druge ekipe u Banjaluci, moja želja kada sam dolazio je bila da se ovdje predstavim Republici Srpskoj pred desetak hiljada ljudi. Nažalost ove polusezone neću moći to da uradim, nadam se da iduće godine hoću‘‘, kazao je Lalatović.

sport1.oslobodjenje.ba

Možda te zanima