Ko se smije usuditi da preuzme ekipu koju je Lalatović selektirao? Jedno ime se posebno ističe

Drugi upravo čitaju

FK Borac ostao je bez trenera nakon poraza od Leotara u Novom Gradu 1:0. Nenad Lalatović je po drugi put podnio ostavku i ovaj put je ona prihvaćena, tako da je Borac poslije sedam kola ostao bez trenera.

Sada je pred upravom Banjalučana da donese odluku ko će biti njegov nasljednik. Trebaju oni da provjere ko je spreman od trenera da se uhvati u koštac sa onim što je Nenad Lalatović doveo i što Nenad Lalatović nije mogao da uigra, a pitanje je zaista i ko je to spreman u ovom trenutku.

Kao najveći favorit za klupu Borca figurira Vinko Marinović. On je bio kandidat za klupu i u ranijem periodu, mnogi navijači ga i prizivaju da dođe na Gradski stadion. 

Navijači prizivaju i povratak Marka Maksimovića i zagovaraju da ovaj put ima slobodu koju je imao Nenad Lalatović, ili makar približnu, ali je pitanje koliko je realno da se trener koji je posljednji donio titulu u Banjaluku vrati na klupu.

Razmišljanja idu i u pravcu mladog banjalučkog stručnjaka, Vladimira Ilića, koji radi sjajan posao na klupi Krupe, ali je pitanje i da li je on dovoljno iskusan da vodi ekipu sa takvom atmosferom u ekipi kao što je Borac. I na kraju, neizostavan dio svake priče o novom treneru Borca je doskorašnji selektor U21 reprezentacije BiH, Slobodan Starčević.

Borac je najavio imenovanje trenera u naredna dva dana, što znači da će pregovori biti brzi, a da li i efikasni vidjećemo.

sport1.oslobodjenje.ba

Možda te zanima