Svilar je govorio o razlozima prelaska u Romu i očekivanjima

Drugi upravo čitaju

Mladi srpski golman Mile Svilar dobio je veliku priliku ljetos, kada je postao novi igrač Rome, na zahtjev trenera ove ekipe Josea Mourinha.

Prethodno nije dobio pravu priliku nekoliko sezona u lisabonskoj Benfici.

Sada je za “Korijere delo sport” progovorio o razlozima prelaska u Vučicu.

Prije svega, Mourinho, koji je nevjerojatan trener. Također veliki klub, projekt, sportski direktor kojeg poznajem iz Benfice, prekrasan grad… Nije bilo razloga odbiti Romin pozivjasan je bio Svilar.

Realan je i kada su u pitanju očekivanja.

Ovdje sam da pomognem momčadi i Mourinhu kad god je to potrebno od mene. U ovom trenutku ne tražim ništa više od toga. Na terenu ću moći pokazati svoju vrijednost i steći iskustvo. U nogometu vam nitko ništa ne obećava, toga nema. Vjerujem samo u naporan rad. Spreman sam da pokažem svoje kvalitete i da zaslužujem da branim boje Rome, da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Ovaj izazov predstavlja izvrsnu priliku za daljnji napredak, za daljnju izgradnju sebe kao igračasmatra mladi vratar.

Koliko mu znači suradnja s portugalskim stručnjakom govori i stalno spominjanje njegova imena.

Situacija je iz dana u dan sve bolja. Naporno smo radili posljednjih tjedana i sada pokušavam što bolje upoznati Mourinha i njegovu filozofiju, kao i stručni stožer i nove suigrače. Zadovoljan sam, trudim se dati sve od sebe na svakom treningu. Još uvijek mogu napredovati, ali zasad sam dobar. Sada mi je cilj doći u top fizičku formu kako bih spreman dočekao početak nove sezoneobjasnio je Svilar.


www.sportskacentrala.com

Možda te zanima