back to top

Salah potvrdio da ostaje u Liverpoolu

Drugi upravo čitaju

Salah potvrdio da ostaje u Liverpoolu, jedna briga manje za Klopa

Bayern ozbiljno razmišlja o njegovom ostanku u Liverpoolu, a Sadio Mane se samo smiješi i poručuje svima da “pričekaju subotu”. Misterij senegalskog napadača definitivno je razlog za brigu svih u Liverpoolu, ali on će barem imati manje brige budući da je Mohamed Salah potvrdio da će i sljedeće sezone biti na Anfieldu.

salah potvrdio da ostaje u liverpoolu
Salah potvrdio, šta je sa Manea

Proteklih mjeseci Egipćanin je u nekoliko navrata govorio o produžetku suradnje s Redsima i isticao da novac nije razlog zašto nije obnovio već zastarjeli ugovor, ali je želio da klub pokaže poštovanje prema njemu za sve što je za Redse prijašnjih godina.

Europski velikani tada su osjetili krv i navodno krenuli u napad, nagađalo se da će Salah karijeru nastaviti u Primeri, no od toga neće biti ništa. Barem ne ovog ljeta, jer je službeno najbolji strijelac Premier lige (nagradu podijelio s Heung-min Sonom) u netom završenoj sezoni, otkrio je da u nadolazećem prijelaznom roku neće mijenjati sredinu.

”Želim ponovno osvojiti Ligu prvaka. Želim vidjeti Hendsona s trofejem, a nadam se da će mi ga dati kasnije. Razmišljam samo o tome i ne bih želio pričati o svom ugovoru, ali sigurno ću ostati i sljedeće sezone” – rekao je Salah.

No, trenutno ne razmišlja o ugovoru koji istječe za godinu dana. Jedina mu je trenutno želja još jednom podići trofej Lige prvaka i osvetiti se Real Madridu za poraz od prije četiri godine.

“Trenutno uopće nisam fokusiran na ugovor. Ne bih želio biti sebičan. Rekao sam prije dva mjeseca, sve sam podredio timu u ovom trenutku. Ovo je jako važan tjedan za nas, ja fokusiran sam samo na momčad”, zaključio je Egipćanin.

Upitan hoće li ishod finala Lige prvaka utjecati na odluku dvojice Afrikanaca, Jurgen Klopp je odgovorio da neće.

”Ne, nikako. Mi smo u pregovorima sa svim igračima, ali trenutno nije vrijeme da pričamo o tome. Jednostavno nema vremena. Igramo svaka tri dana. Igrači imaju jednu ideju, mi drugu, a oni ponekad se poklapaju. Ali mi se već dugo poznajemo”, rekao je Klopp.

Pročitajte i ovo:

Možda te zanima