back to top

BLIŽE PREMIJER LIGI: Poznato koliko je Eintrachtu nuđeno za Kostića

Drugi upravo čitaju

Srpski reprezentativac Filip Kostić očito je ostavio snažan dojam na Davida Moyesa i čelnike West Hama kada ih je njegov Eintracht izbacio na putu do trofeja Europske lige.

Najvrjedniji igrač natjecanja posljednjih se godinu dana povezivao s talijanskim klubovima, često se činilo da je posao pri kraju, no finalizacija je izmicala.

Prošlog ljeta već je jednom nogom bio u Laziju, no Eintracht ga je želio zadržati pod svaku cijenu, toliko da nije birao sredstva pa je rimsku momčad uputio na krivi mail za dostavu službene ponude.

Ljetos je prvi bio na dohvat ruke Interu, ali milanska momčad ima problema s preglomaznim igračkim kadrom. Tada je praktički preselio u Juventus, no na kraju je Stara dama iz Torina odlučila da je bolja opcija angažirati Angela Di Mariju.

West Ham je na kraju izašao s konkretnom ponudom, no i dalje postoji raskorak između engleske ponude i potražnje njemačke momčadi.

Kako prenosi “Sky Sport”, Čekićari su poslali ponudu vrijednu 10.000.000 funti (nešto manje od 12.000.000 eura), dok njemački mediji ističu da tim iz Frankfurta traži između 15.000.000 i 20.000.000 eura.

Kostić ima i ponudu aktualne momčadi za novi trogodišnji ugovor, tijekom kojeg bi zaradio 15.000.000 eura bruto.


Sporska centrala

Možda te zanima