U centru pažnje mančesterski derbi

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

MAN. CITY – MAN.UTD, 17:30, (Fudbal, Engleska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Veliki derbi Mančestera protiv prvog i četvrtog na tabeli. Zanimljivo je da je United vodio na poluvremenu i slavio na kraju na posljednja tri gostovanja City-u u svim takmičenjima. 

ELCHE – BARCELONA, 16:15, (Fudbal, Španija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Oporavljena Barca protiv rivala nad kojim je slavila na posljednjih osam odmjeravanja snaga u svim takmičenjima. A na posljedjnih pet gostovanja Elcheu, takođe u svim takmičenjima, uspjela je da sačuva mrežu. 

FIORENTINA – VERONA, 15:00, (Fudbal, Italija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bitka dvije ekipe koje se bore za prodor u Evropu. Viola nakon šokatnog poraza autogolom u posljednjim minutima susreta sa Juventusom nada se da će zadržati cijeli plijen u Firenci, pošto joj stiže tim iz grada Romea i Julije koji je primio najmanje po dva gola na posljednja tri gostovanja u Seriji A. 

OLYMPIQUE MARSEILLE – MONACO, 20:45 (Fudbal, Francuska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Olympique, iako drugi na tabeli francuske Lige 1 ne može ni da sanja o tutuli koju samo što nije povratio u svoju vitrinu prebogati PSG, dočekuje desetoplasirane Kneževe. Na devet od posljednjih 10 odmjeravanja ova dva rivala u Marseilleu u svim takmičenjima došlo je 3+ golova. 

Možda te zanima