Doček Nove godine u znaku Premijer lige

Drugi upravo čitaju

Donosimo kratku bet analizu najzanimljivih utakmica

WOLVERHAMPTON – MAN. UTD, 13.30 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba
Čuvat će se Wolverhamptonova odbrana Rašforda, ali do kada će izdržati, pitanje je. Nema razgovora – United je apsolutni favorit, pa domaćin koji se nalazi u fenjeraškom društvu nema mnogo nade. Vulvsi su na početku godine dobili velikana iz Mančestera. Smiješi im se osveta.

FULHAM – SAUTHAMPTON, 16.00 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba
Aleksandar Mitrović i Fulham imaju čist put ka novoj pobjedi. Naš golgeter je trenutno četvrti na listi strelaca, a protiv fenjeraša bi skor mogao i da popravi, budući da samo za gol kaska za trećeplasiranim igračem na listi. Ne obazirimo se na stare podatke s mečeva para. Nije Southtempton ono što je bio 2021.

MAN. CITY – EVERTON, 16.00 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba
Ne staje City u potjeri za Arsenalom. To nikako ne odgovara Evertonu koji visi na ivici crvene zone. Favorit je dakle jasno definisan, a i istorija para dokazuje da Manchester City ima primat. Posljednja četiri puta na njihovim utakmicama dolazila je NG igra, dva puta 0-2 tip.

BRIGHTON – ARSENAL, 18.30 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba
Brighton je dobra ekipa, ali Arsenal je najbolji… Šta reći o Artetinoj mašineriji, budući da je ona od početka šampionata samo jednom poražena i isto toliko puta primorana na remi. Situacija je jasna, pa Brighton mora da se ukopa. Pokušat će Arsenal osvetu za poraze iz novembra i aprila.

Supported by TNT Grupacija

Možda te zanima