back to top

SRPSKI HEROJ SA PJUNIKA PRIČAO O ZVEZDI: Dobro znamo šta nas čeka

Drugi upravo čitaju

Crvena zvezda će ovogodišnju europsku odiseju započeti u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, a tamo je čeka armenski Pyunik koji je nakon eliminacije Cluja i Didelangea napravio povijesni uspjeh.

Srpski branič Zoran Gajić, koji je bio junak trijumfa nad rumunjskim predstavnikom u prvom kolu, govorio je o ovom uspjehu za “Sportklub”.

Bilo je jako teško, ali vjerujte mi, uopće se ne osjećam umorno, još uvijek sam pun adrenalina. prije našeg trećeg pogotka, pio sam magnezij, polako se spremao za produžetke… Vjerovao sam da možemo dalje unatoč neuspjehu u prvom susretu u Erevanu, inače našem jedinom porazu od početka siječnja ove godine. Puno nam je značilo to što smo odahnuli, nakon onog poraza od Didelanga nisu nas ni mediji zvali, pali smo potpuno u drugi plankazao je Gajić.

Ilustrira veličinu ovog uspjeha, te ističe da mnogi u momčadi znaju što je Crvena zvezda.

Ovo je povijesni uspjeh armenskog nogometa. Niti jedna momčad iz ove zemlje nikada nije prošla u drugi krug kvalifikacija za Ligu prvaka, a kamoli u treći. Sada idemo u Beograd na festival Crvene zvezde, ima nas dosta Balkanaca u ekipi, dobro znamo što nas čeka. Vidjet ćemo i što Zvezdu čeka u Erevanu, a puno ovisi o ishodu prve utakmice. Prethodno kreće i prvak Armenije, morat ćemo prvo razmišljati o toj utakmici. Sada je najvažnije uživati ​​u ovom trenutkuporučio je Srbin od sljedećeg Zvezdinog protivnika.


www.sportskacentrala.com

Možda te zanima