back to top

Ovo su novi dresovi Zmajeva (FOTO/VIDEO)

Drugi upravo čitaju

Nova era počinje za fudbalsku/nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, jer su danas u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu predstavljeni novi Kelme dresovi u kojima će naši „A“ reprezentativci nastupati u kvalifikacijama za EURO 2024.

Ovaj veliki trenutak obilježili su Adnan Džemidžić, v.d. generalni sekretar NS/FS BiH i Srđan Jaćimović, zamjenik direktora firme „Jaćimović“ d.o.o., koja je ekskluzivni zastupnik “Kelme” sportske opreme za Bosnu i Hercegovinu.

Predstavljanje ovih dresova označava početak nove faze za reprezentaciju i predstavlja simbol svježine i promjene. Ovi moderni dresovi, dizajnirani od strane poznate sportske marke Kelme kreirani su na način da ističu karakter i identitet bh. fudbala/nogometa.

ovo su novi dresovi zmajeva (foto/video)

Adnan Džemidžić izrazio je zadovoljstvo novim dresovima i istakao važnost saradnje sa Kelmeom u daljnjem radu NS/FS BiH:

„Ovi dresovi predstavljaju novo poglavlje za našu reprezentaciju. Kelme je renomirana sportska marka sa bogatim iskustvom i sretni smo što smo uspostavili ovu saradnju. Vjerujem da će nam ova nova oprema donijeti sreću i dati snažnu inspiraciju u borbi za plasman na EURO 2024.“

Srđan Jaćimović također je izrazio svoje oduševljenje zbog saradnje sa NS/FS BiH i prilike da predstavi Kelme dresove za naše „A“ reprezentativce.

„Kompanija Kelme je uvijek bila posvećena stvaranju vrhunske sportske opreme koja kombinuje funkcionalnost, stil i udobnost. Vjerujemo da će ovi dresovi našim igračima omogućiti da se istaknu na terenu i da će biti izvor ponosa za sve navijače. Jedva čekamo da vidimo reprezentativce kako nose ove dresove u kvalifikacionim utakmicama.“

Sada, sa svježim izgledom i novom sportskom opremom, reprezentacija Bosne i Hercegovine kreće hrabro naprijed u nastojanju da ostvari svoje ciljeve na međunarodnoj sceni. Novi dresovi predstavljaju simbol ponosa i strasti za igru, i vjerujemo da će ih naši Zmajevi nositi sa dostojanstvom i da će ostvariti rezultate koje svi želimo.

Online prodaja dresona počinje 16. juna putem stranica juventasport.com i zmajevi.ba.

Možda te zanima