Mozzart talenti kreću u osvajanje svijeta

Počela kampanja „Stipendiranje talenata“ u BiH

Svojim talentima uspješno osvajaju naučna priznanja, obaraju sportske rekorde i blistaju na pozornicama. Oni su mladi koji sanjaju velike snove, a na putu ostvarenja pomoći će im kompanija Mozzart kroz akciju „Stipendiranje talenata“. Uz pomoć regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću podrška će stići na adrese mladih i nadarenih koji su svojim vještinama to zaslužili i uspješno se upisali na Mozzartovu listu talenata.

U kompaniji Mozzart posjeduju apsolutni sluh za talente i nadarenim mladim ljudima omogućavaju dalje usavršavanje u različitim oblastima – od umjetnosti, kulture, preko matematike i ekonomije, sve do sporta…

-Ulaganje u mlade je uvijek siguran dobitak jer oni svojim znanjem i vještinama pokreću svijet. Kroz našu novu kampanju mladi će dobiti priliku da ispune svoje snove i dostignu puni potencijal. Veliko nam je zadovoljstvo što kao kompanija možemo da stanemo uz njih i olakšamo im uspon do vrha- ističe Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Kompanija Mozzart će u narednom periodu, kroz mjesečno stipendiranje, pružiti podršku mladim sportistima, umjetnicima, naučnicima i drugim talentima iz najrazličitijih oblasti. Oni će dobiti priliku da izbruse svoj talenat, napreduju u životu i karijeri, te ostvare svoje snove.

Supported by TNT Grupacija

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima