back to top

Liverpool na Villa Parku, zanimljive utakmice u Primeri

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

ASTON VILA – LIVERPUL, 21.00 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Iako su favorit, gosti ne smeju da zaborave na ne tako davnih 7:2 za Aston Vilu u Birmingemu. Bilo je to u oktobru 2020. Nepunih godinu dana ranije i 5:0. Stoga, iako im posle ove utakmice sledi finale FA kupa sa Čelsijem, a nešto kasnije i borba za trofej Lige šampiona sa Real Madridom, izabranici Jirgena Klopa moraće maksimalno koncentrisani da uđu u borbu na Vila Parku. Očekuje se da, ipak, Nemac malo promeša sastav.Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

VALENSIJA – BETIS, 19.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Da mu Sosijedad ne preotme peto mesto, Betis mora da učini sve, kako bi došao do sva tri boda. Realno, imao je previše sreće na prethodne četiri utakmice, pošto je već pomenuti rival u isto vreme gubio i remizirao kao i oni. Valensija će igrati rasterećeno posle X ishoda na utakmicama sa Levanteom i Bilbaom. Setimo se i finala Kupa kralja, koje je u aprilu Valensija izgubila na penale.

GRANADA – ATL. BILBAO, 20.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bilbao za Evropu, a Granada za opstanak… To je u jednoj rečenici težina svog naboja koji vlada pred utakmicu koja će svakako biti teža domaćima. Ako ništa, brinuće zbog onoga što može da im priredi Majorka, uz opasku da su se prošli put dobro snašli na meču para. Bilo je 2:2 u novembru mesecu.

Možda te zanima