back to top

Kupovi u Južnoj Americi, Svjetsko prvenstvo u vatrepolu

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

FLUMINENSE – KRUZEIRO, 23.55 (Fudbal, Kup Brazila) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Fluminense se takmiči u Seriji A, dok je Kruzeiro u korpusu timova Serije B. Jačina lige diktira i odnos snage, ali samo do određene granice. Naime, Kruzeiro je trenutno najbolji tim u svom rangu takmičenja, dok Fluminense u eliti zauzima šesto mesto na tabeli.

SRBIJA – AUSTRALIJA, 18.00 (Vaterpolo, Svetsko prvenstvo) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Dejan Savić bio je vidno nezadovoljan, iako je Srbija otvorila Svetsko prvenstvo pobedom nad Amerikom. Pobeda se piše, Delfini su u predvorju četvrtfinala, dobili su derbi grupne faze, ali štošta treba da se popravi da bi napali medalju. Australija je na istoj stepenici savladala Kazahstan sa 10:4, svakako je slabija od Srbije, ali tak kvalitet treba potvrditi i anulirati sve greške viđene na meču sa SAD.

KAZAHSTAN – SAD, 19.30 (Vaterpolo, Svetsko prvenstvo) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Amerikanci su bili odlični protiv Delfina, pa uprkos poraza od 17:13, definitivno tvrdimo da je reč o vrlo dobrom timu. Kazahstan je neuporedivo slabiji, a to što ga je Australija tukla sa 4:10, dovoljno govori sve o njihovoj moći, ili nemoći na ovom susretu.

Možda te zanima