back to top

KAKAV TRANSFER: Milan dovodi ‘novog Kevina De Bruynea’ za 30.000.000 eura!?

Drugi upravo čitaju

Charles De Ketelaere posljednjih je dana u odličnom kontaktu s Milanom i čini se da je on primarna meta talijanskog prvaka ovog ljeta.

Ovaj 21-godišnjak, koji igra kao ofenzivni vezni za Bridge, prošle je sezone zabio 18 golova i podijelio 10 asistencija. Paolo Maldini i Riki Masara smatraju da je on savršen igrač za Milanovu ‘desetku’.

U intervjuu za Pianetu Milan, belgijski novinar Alexandre Braeckman (RTL Sport) upitan je o interesu Milana za De Ketelaerea.

“Milan na sve načine pokušava dovesti De Ketelaerea. Stigla je prva ponuda za De Ketelaerea, oko 30 milijuna eura plus bonusi. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Da budem iskren, mislim da bi De Ketelaere mogao postati sljedeći De Bruyne. Njegova vizija igre je briljantna, brza, tehnički briljantna i lako se postiže.

“De Bruyne se brine o njemu u reprezentaciji, mislim da zna što može. De Ketelaere je doista nevjerojatan talent, pametan tip, a također i vrlo profesionalan. Ima razmišljanja i vještine da postane igrač svjetske klase. Milan bi za njega bio veliki korak naprijed”, zaključio je belgijski novinar.

De Ketelaere može igrati i na poziciji desnog krila i centarfora, pa ne čudi veliki interes Rossonera. Ostaje za vidjeti kakav će biti ishod pregovora, ali bio bi to zaista zanimljiv transfer.


Sporska centrala

Možda te zanima