back to top

Imamo puno povjerenje u naše reprezentativce

Drugi upravo čitaju

Uoči večerašnjeg treninga „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine u Zenici igrače i stručni štab je posjetio predsjednik NS/FS BiH Vico Zeljković sa kojim je kratko razgovarao.

Predstavnike medija je zanimalo šta je to predsjednik rekao igračima, nakon čega im se Zeljković obratio i između ostalog rekao:

„Održali smo kratki sastanak sa igračima i stručnim štabom pred sutrašnju utakmicu. Osvrnuli smo se na rezultate u prethodnim utakmicama gdje smo osvojili 5 bodova i na prvom smo mjestu u grupi. Sa tog aspekta sutrašnja utakmica nam puno znači jer nas može približiti našem cilju, a to je u konačnici plasman na Evropsko prvenstvo. To je ono čemu svi težimo i vjerujemo da možemo da ga ostvarimo“, rekao je Zeljković i nastavio:

„Imamo puno povjerenje u ove igrače koji su pokazali da nisu zaboravili igrati fudbal, uprkos tome što se pokušala napraviti takva atmosfera. Bili smo svi iznad toga i nismo podlegli pritisku, prije svih igrači. Svi mi imamo veliku želju da odemo na Evropsko prvenstvo, a prvo mjesto nam obezbjeđuje polju poziciju u žrijebu kvalifikacija za Euro, što bi nam olakšalo posao.“


www.nfsbih.ba

Možda te zanima