Ikić: Navijači nam daju vjetar u leđa i mogu sve najbolje o njima reći

Drugi upravo čitaju

Krilni fudbaler Sarajeva, Ivan Ikić, najavio je susret Bordo tima protiv Leotara u osmom kolu Premijer lige BiH.

Prije toga se osvrnuo na gradski derbi sa Željezničarom, te je izrazio žal što igrači nisu izdržali do kraja. 

– Kao što je trener rekao, ostaje neki žal što nismo izdržali do kraja utakmice protiv Željezničara, ali smo opet pokazali da možemo i da imamo lavovski tim. Sada nam dolazi nova utakmica protiv Leotara i idemo po pozitivan rezultat, rekao je Ikić i najavio susret sa Leotarom. 

– Naravno da utakmica protiv Leotara može okrenuti sve. Mislim da se pobjedom vraćamo na ono što smo radili u prva tri kola. Mi idemo raditi, igramo dobro, ali nas neće ti golovi u tim situacijama. Mislim da će i to doći sa vremenom. Vjerujem da će sve ići svojim tokom i vjerujem u pobjedu.

Istakao je Ikić da su ga saigrači i navijači prihvatili odlično, te da je sve na više nego vrhunskom nivou. 

– Jako lijepo mišljenje imam, a imao sam ga i kada sam dolazio ovdje. Prihvatili su me ovdje kao da sam godinu dana tu, a ne tri mjeseca. Stvarno je sve na vrhunskom nivou. Što se tiče navijača, njima svaka čast na podršci na Grbavici i svim ostalim utakmicama. Daju nam vjetar u leđa i mogu sve najbolje o njima reći. Što se tiče nas igrača, atmosfera je stvarno dobra. Mi samo trebamo raditi još više i bolje. Sve je super, ali nas samo neće taj gol. Nadam se da će to poboljšati na sutrašnjoj utakmici, zaključio je Ikić. 

sport1.oslobodjenje.ba

Možda te zanima