back to top

Da li će Novak ići do kraja i hoće li u najtežem trenutku postati NAJVEĆI SVIH VREMENA?

Drugi upravo čitaju

Ako vjerujete da će Đoković iz svega ovoga izaći jači nego ikad, Mozzart ima pravu ponudu za vas.

U trenucima dok je Novak Đoković bio pritvoren u Melburnu, Mozzart je odlučio da ga proglasi pobednikom Australijan opena – dakle, svi koji su do 7. januara uplatili tiket da će srpski teniser osvojit iprvi grendslem – isplaćeni su.

U međuvremenu, Đoković je izdejstvovao pobjedu i na sudu i dobio dozvolu da se kreće slobodno – počeo je da trenira na terenima kompleksa u Melburnu i svi očekujemo da mu se definitivno dozvoli da radi ono što umije najbolje na svetu – da igra tenis. Razvoj situacije možete da pratite UŽIVO na Mozzart Sportu.

Vjerujemo da ćemo narednih dana više govoriti o servisima i forhendima nego o vakcinama i PCR testovima kada je u pitanju Đoković, a nije malo onih koji su sigurni da će sve što ga je snašlo učiniti Novaka još jačim i da će, uprkos pauzi u treninzima, osvojiti svoj 21. grend slem, čime bi stavio tačku na raspravu o tome ko je najveći teniser ikada (trenutno je sa 20 grend slemova izjednačen sa Federerom i Nadalom).

Koliko je Novak veliki, pokazuje činjenica da je i pored svega i dalje prvi favorit za osvajanje Australijan opena – kvota na njega u Mozzartu je 2,60  – što znači da biste na uloženih 100 KM na ovu opkladu, u slučaju da Đoković podigne pehar, naplatili dobitak od 260 KM. Prati ga Danil Medvedev s kvotom 3,00, pa ide Zverev sa 4,00, dok je kvota na Rafaela Nadala 10.

Pogledajte sve kvote OVDJE.

Ovo praktično znači da igrači koji su, poslije odluke Mozzarta, naplatili tikete s opkladom da Đoković osvaja AO, mogu da naprave dupli dobitak, ako se ponovo klade na Novaka, i on trijumfuje u Melburnu.

Budi pobjednik, igraj na Novaka.

Možda te zanima