back to top

Temza ključa od tenzije, Tibar slavi rimski derbi, Sena gleda Novakovo finale

Drugi upravo čitaju

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas…

Chelsea – Arsenal, 13.00(Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Trenutno možda i najjači gradski derbi na svetu, s obzirom na kvalitet obe ekipe. Arsenal je slavio na 11 utakmica u poslednjih 13 kola, dok Čelsi nije na svom terenu u Premijer čigi izgubio na poslednjih devet susreta.

Roma- Lazio, 18.00 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Jedan od najvatrenijih gradski derbija na svetu, gde se osim sporta uvek upliće i politika. Roma je skoro potpuno zdrava, očekuje se i Nemanja Matić na klupi, dok je Lacio silno oslabljen suspenzijom Sergeja Milinković-Savića. Menjaće ga Vesino.

Djokovic N.- Rune H., 15.00 (Tenis, Pariz masters – finale) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Novak će biti apsolutni favorit protiv 19-godišnjeg danskog supertalenta. Posle četiri pobede protiv top 10 tenisera u Parizu, Rune juri najveći skalp u karijeri i prvu masters titulu u prvom finalu. Novak vreba svoje 39. masters odličje. U jedinom meču koji su odigrali na prošlogodišnjem US openu, Novak je slavio 3:1. 

Juventus-Inter, 20.45 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Legendarni Derbi Italije zbog kog cela Čizma stane na dva sata. Lukaku je povredio leđa i neće moći da se nađe u redovima gostiju, koji će pak moći da računaju na Marcela Brozovića.

Možda te zanima