back to top

Novi čin duela Mitrović – Haland

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih meceva u danu pred nama…

Man.City-Fulham, 16.00 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Žrtva Sitijevog pika na Arsenal koji drži celo Premijer lige, mogao bi da bude Fulam, a da li ce biti tako zavisi od otpora Mitrovicevog tima. Gvardiola ce ga isgurno imati na umu, a treba se setiti i da je Fulam od mancesterskog velikana poražen u februaru sa 4:1.

Hajduk-Osijek, 17.30 (Fudbal, Hrvatska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bili sa utakmicom više imaju cetiri boda manje od Dinama. Osijek za njima kaska isto toliko, a razlika bi bila manja da nedavno na gostovanju Varaždinu nije podbacio, i bio poražen sa 4:1. Inace, na poslednjih pet meceva para imamo tri X ishoda, kao i dve pobede Osijeka.

Galatasaray- Besiktas, 18.00 (Fudbal, Turska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

U poslednje dve sezone domacini su slavili u istanbulskim derbijima. U proteklom šampionatu oba tima su dobila na svojim stadionima sa po 2:1. Na tri prethodna meduosbna duela dolazio je tip GG3+. Oba tima igraju promenljivo. I jedni i drugi doveli su zvucna pojacanja proteklog leta, ali tek treba da se pokažu i opravdaju veliki novac.

Hoffenheim- RB Leipzig, 15.30 (Fudbal, Nemacka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Da bi Hofenhajm ušao u društvo šest najboljih, mora da se suoci sa RB Lajpcigom koji nije poražen na prethodnih pet meceva. Hofenhajm u poslednje vreme nije imao srece s Bajernom, a zatim je remizirao s Kelnom. Pošto dobro znamo kakav je Keln u globalu, RB Lajpcig bi mogao da ima izvesno psihološki olakšan posao u gostima.

Možda te zanima