back to top

BARBARIĆ: MISLIM DA JE VRIJEME DA ZAPOČNEMO JEDNU POZITIVNU SERIJU REZULTATA

Drugi upravo čitaju

Iako su Širokobriježani u proljetnom dijelu sezone upisali samo jednu pobjedu, jedan remi i tri poraza, momčad Ivice Barbarića i dalje drži visoku poziciju na ljestvici, ali u borbi za Europu morat će početi pobjeđivati.

– Igman je kvalitetna i iskusna momčad koja je jako dobra u prekidima. Ova utakmica neće biti lagana, ali nijedna nije lagana jer se momčadi bore za plasman u Europu i ostanak, pa su moguće oscilacije u igri i rezultatima. Naš cilj je pobijediti ovu utakmicu, a da bismo taj cilj ostvarili potrebno je da budemo koncentrirani i fokusirani cijelu utakmicu. Moramo pokazati upornost i borbenost i samo na taj način možemo ostvariti dobar rezultat – najavio je utakmicu Barbarić.

S druge strane, Igman je u nastavku sezone od mogućih 15 uzeo 7 bodova i pobjegao iz zone ispadanja. Treba reći da su Konjičani oba poraza upisali od lidera prvenstva Zrinjskog i da je pred njima u nastavku sezone donekle lakši raspored.

Krilni napadač Širokog Brijega Ilan Pejić naglasio je da među igračima vlada dobro raspoloženje i da su motivirani za novi izazov koji ih očekuje u Premijer ligi, piše Fena.

– Mislim da je vrijeme da započnemo jednu pozitivnu seriju rezultata i na nama je da pružimo maksimum na terenu i izvršimo sve zamisli stručnog stožera. Igman je kvalitetna momčad i to su pokazali u nastavku sezone, digli su se u igri i imaju novu momčad punu iskusnih igrača. Ipak, smatram da možemo doći do pobjede pred našim navijačima – rekao je Pejić.

Segment igre koji će njegova momčad morati popraviti u preostalih devet kola su obrana i prekidi, smatra Barbarić.

– Naša igra nije bila na razini na kojoj smo željeli. Uradili smo puno pogrešaka i to je nešto što želimo promijeniti i poboljšati. Primili smo neke naivne golove, ali nogomet je živa materija i ne smije se gubiti fokus jer se u suprotnom može dogoditi pogrešaka koja mijenja tijek igre – istaknuo je trener Širokog Brijega.

Utakmica Široki Brijeg – Igman igra se u ponedjeljak od 18 sati.

Izvor: hayat.ba

Možda te zanima