back to top

VELIKA SAGA SE BLIŽI KRAJU: Ronaldo blizu rješenja za nadolazeću sezonu!

Drugi upravo čitaju

Nakon velikih polemika i potrage za novim klubom, čini se da je Cristiano Ronaldo trenutno najbliži ostanku na Old Traffordu.

Tamo se Makar zasad vratio, kako kaže tradicionalno dobro upućeni Fabrizio Romano, kako bi razgovarao s čelnicima i pronašao najbolje rješenje za obje strane.

Portugalac je ovog ljeta izrazio jasnu želju da po drugi put napusti United, jer želi nastaviti igrati u Ligi prvaka, što neće moći sa sadašnjim klubom.

Interes su pokazali Chelsea i Napoli, u jednom trenutku se pojavila informacija da je u igri za potpis i Bayern – što su Bavarci demantirali – a sam igrač je isticao da bi se jednog dana volio vratiti u Sporting, ali to nije realno na trenutak .

No, čini se da niti jedan klub nije bio spreman udovoljiti zahtjevima jednog od najboljih nogometaša ikada u njegovim poznim igračkim godinama.

Podsjetimo, Ronaldo nije otputovao sa suigračima na turneju po Aziji i Australiji, gdje se momčad pripremala za početak nove sezone.

Iako želi da naglasak bude na mladoj okosnici momčadi, novi trener velikana iz Manchestera ne krije želju da zadrži višestruko najboljeg nogometaša svijeta.


Sporska centrala

Možda te zanima