back to top

Stigla odluka: Čelik će naplatiti transfer Azura Mahmića

Drugi upravo čitaju

NK Čelik objavio je danas da je dobio spor sa FK Mladost iz Doboj-Kaknja o isplati naknade za treniranje Azura Mahmića, nekadašnjeg omladinca zeničkog kluba. Tačnije, Komisija za status i transfer igrača Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona donijela je odluku po kojoj Mladost mora isplatiti iznos od 19 069,86 KM Čeliku.

Saopštenje zeničkog kluba prenosimo u potpunosti.

“Menadžment nogometnog kluba Čelik svakodnevno radi na stabilizaciji kluba i rješavanju problema koji su se godinama gomilali.

Na adresu kluba stigla je odluka Komisije za status i transfer igrača Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona u kojoj se FK Mladost Doboj-Kakanj obavezuje isplatiti iznos od 19.069,86 KM na ime obaveze za naknadu za treniranje igrača Azura Mahmića.

Riječ je o naknadi za treniranje za igrača Azura Mahmića, koju naš klub potražuje od FK Mladost Doboj-Kakanj.

Inače, Mahmić je za Čelik igrao u periodu od 19.07.2017. godine pa do 18.06.2020. godine., nakon čega je potpisao profesionalni Ugovor sa FK Mladost Doboj-Kakanj.

Jedno je sigurno, a to je da će Čelik dobiti sve ono što mu pripada! Trenutna Uprava i menadžment NK Čelik Zenica će uvijek braniti interese kluba, te će klub uvijek stavljati iznad svega i svih. Našu borbu nastavljamo dalje. Zajedničkim radom i zajedničkim snagama za jak i stabilan zenički Čelik!”, stoji u saopštenju zeničkog kluba.

sport1.oslobodjenje.ba

Možda te zanima