back to top

Ronaldo mijenja klub, ali ne i ligu!

Drugi upravo čitaju

Nedavno su se pojavile informacije da je Bayern zainteresiran za dovođenje Cristiana Ronalda u svoje redove, no pokazalo se da je Portugalac zapravo nuđen samo Bavarcima.

Čini se, međutim, da je želja jednog od najboljih nogometaša ikada da po drugi put napusti Manchester United neizbježna.

Kako je izvijestio otočki novinar David Ornstein, novi vlasnik Chelseaja Todd Bolly započeo je razgovore s Ronaldovim agentom Georgesom Mendesom.

Boli još nije pronašao operativca zaduženog za transfere, niti su Plavci uzeli pojačanja za ljetni prijelazni rok, pa je vlasnik sam krenuo u pregovore.

Sve su više nagovještaja da Portugalac želi ponovno napustiti Old Trafford, nakon dolaska na klupu Erica Ten Haguea koji želi graditi momčad oko mlađih igrača.

Cristiano Ronaldo vratio se u svoj prvi inozemni klub u senzacionalnom transferu prošlog ljeta, gdje je stekao punu afirmaciju i prvi put izabran za najboljeg nogometaša svijeta. Prethodno je praktički već viđen kao novi nogometaš gradskog rivala Cityja, no ipak je United brzo reagirao i vratio ga u svoje redove.

No, čini se da je sada njegova godišnja plaća od 30.000.000 eura preveliko opterećenje za klub čija će orijentacija biti prema mlađim igračima.


Sporska centrala

Možda te zanima