back to top

Petković: Ne dotiču me takva nagađanja

Drugi upravo čitaju

Hrvatska nogometna reprezentacija obavlja posljednje pripreme prije Maroka koji nas čeka u srijedu u Kataru.

Na presici su bili Marko Livaja i Bruno Petković, a zvijezda Dinama najavila je svjetsku smotru.

“Sigurno drugačiji osjećaj od Eura, koji je bio u vrijeme covida. Nije bio takav osjećaj velikog natjecanja. Svjetsko prvenstvo je i veća smotra i velika pozornica za sve naše igrače. Konkurencija je velika, to je normalno u hrvatskoj reprezentaciji. Kvaliteta je ogromna. Ne opterećujem se time, svi ovdje imamo isti cilj. Tko god od igrača bude igrao i zabijao, bit će dobro”, rekao je Petković te najavio Marokance…

“Jako dobra ekipa. Tek ćemo napraviti videoanalizu, ali poznajemo njihove pojedince, znamo kakvi su igrači. Vjerujem da ćemo znati odgovoriti i da ćemo biti pravi na toj utakmici.”Hrvatska je bila u Rusiji fantastična, no sada je ipak druga priča četiri godine kasnije.

“Ne stavljamo si veliki pritisak na leđa. Nemamo razloga slušati bilo kakve predikcije o favoritima za osvajanje. Idemo korak po korak, imamo svoj cilj i svoju ekipu, maksimalno smo fokusirani. Na kraju će se na terenu pokazati tko je bio u pravu.”

Dotaknuo se napadač Dinama i pozicije napadača koju neki ocjenjuju najslabijom među Vatrenima…

“Ne dotiču me takvi tekstovi ni takva nagađanja. Još od svojih prijašnjih vremena nikad nisam bio omiljen. Isključivo sam fokusiran na sve što mogu popraviti na sebi i na to čime ja mogu doprinijeti reprezentaciji. Imamo jako raznovrsne, jako dobre napadače. Nismo možda toliko postigli na reprezentativnom ili inozemnom planu, ali imamo kvalitetu. Hrvatska se nema čega bojati.”Na kraju je prokomentirao Livaju…

“Marko je odličan igrač, njegova statistika govori sve. Imamo dosta dobar odnos još i prije nego što smo se vratili u Hrvatsku. Jako dobro se slažemo na terenu”, zaključio je.

Objava Petković: Ne dotiču me takva nagađanja pojavila se prvi puta na Gol.ba.

Izvor: gol.ba

Možda te zanima