back to top

Novi problemi za Barcelonu: Prvotimac van terena minimalno 2 mjeseca

Drugi upravo čitaju

BH Play kladionica spada među najpopularnije kladionice u BiH.

Prva bosanska kladionica započela je sa radom sada već davne 1999. godine kada i prvi uvodimo igru na sreću – klađenje na područje Bosne i Hercegovine. 28.12.2002. osnovona je kompanija “BH Play sportske kladionice” i kao takva nastavlja trend započet 1999. godine.

Riječ je o kompaniji sa dugom tradicijom u organizovanju igara na sreću, klađenje čije ime poštuje veliki broj poznavaoca i ljubitelja klađenja. U svim objektima BH Play kladionice ljubitelji sporta i klađenja u prijatnoj atmosferi, uslugom ljubaznog osoblja mogu da uživaju prateći sportske događaje iz cijeloga svijeta. Užitak u igri zaključuje potpuna sigurnost i brzina isplate što klijentima ulijeva povjerenje.

Firma je putem teleteksta omogućila svojim igračima i svim ostalim ljubiteljima klađenja i sporta pregled kompletnog programa i ponude, a kao najvažnije, direktno praćenje svih sportskih događaja i objavu njihovog konačnog ishoda. BH Play kladionica je maksimalno proširio svoju ponudu za klađenje čime je obuhvatio gotovo sve vrste sportova i veliki broj različitih igara koje iz njih proističu. Također, priređuje se klađenje na utrke pasa, konja i žena.

Naravno, BH Play kladionica će i u budućnosti činiti napore da izađe u susret svim svojim klijentima koji slobodno mogu iznositi svoje želje i ideje za unapređenje saradnje, kao i primjedbe i sugestije na e-mail, stoji na stranici BH Play kladionice.

“Želimo svim našim klijentima da se uspješna saradnja nastavi, a ostalim ljubiteljima klađenja i sporta da postanu dio BH Playja”, pooručuju iz kladionice.

Ponuda

Osim klasičnog klađenja na svakodnevnu ponudu, koja je opširna, BH Play kladionica u svojoj ponudi ima i LIVE klađenje kao i RNG (Random Number Generator) igre koje su danas veoma popularne.

Isto tako putem web stranice, BH Play kladionica je svojim korisnicima omogućila depozitno klađenje, tj. klađenje putem interneta koje je u 21. stoljeću dosta popularnije i jednostavnije za sve ljubitelje klađenja.

Kompletnu dnevnu ponudu možete pogledati OVDJE.

bh play kladionica
Najpopularnije kladionice u BiH – BH Play kladionica

Uputstvo za depozitno klađenje

Učlanjenje

Da bi se kladili na ovaj način potrebno je da u Vama najbližoj poslovnici otvorite nalog, i time se učlanite u „BHPLAY klub“. Na uplatnom mjestu ostavite osobne podatke:

  • Ime
  • Prezime
  • Željeno korisničko ime
  • E-mail adresu na koju Vas možemo po potrebi kontaktirati
  • Kontakt telefon (nije obavezno)

Nakon registracije dobit ćete potvrdu o učlanjenju u „BHPLAY klub“. Na ovoj potvrdi naći ćete vaše korisničko ime i lozinku potrebnu za pristup vašem nalogu preko interneta. Vrlo je važno da iz sigurnosnih razloga lozinku promjenite čim prvi put pristupite stranici. To možete učiniti na podstranici „MOJ KONTO“.
U suprotnom, Kladionica BHPlay neće snositi odgovornost za bilo koju eventualnu štetu koja nastane kao posljedica korištenja podataka i informacija sa ovog sajta.

Zaboravili ste svoju lozinku?

Ukoliko se dogodi da iz nekog razloga zaboravite Vašu lozinku, potrebno je da kontaktirate našu centralu sa e-maila koji ste koristili prilikom registracije na e-mail, upišete svoje ime, prezime i korisničko ime, nakon čega ćemo vam poslati ponovo podatke prijave na Vaš e-mail.


Nekoliko korisnih savjeta za lozinke koje će vam pomoći da vaši podaci budu sigurniji:

  • Najbolja zaštita je dugačka lozinka.
  • Preporučljivo je da bude minimalno osam znakova.

Nije dovoljno da lozinka bude samo dugačka već treba da bude i što kompliciranija, što znači da treba da koristite kombinaciju slova, simbola i brojeva.
Svaki put kada servis za koji koristite lozinku izgubi lozinke u provali, vaša lozinka će završiti na nekoj listi i bez obzira na savjete od servisa, obavezno promijenite lozinku. Nemojte da koristite istu lozinku za svaki sajt koji posjećujete.

Mnogi korisnici ne pridržavaju se toga, ali to je veoma važno. Nemojte vjerovati testovima za jačinu lozinke na internetu jer oni obično prate samo dužinu lozinke a ne i njenu složenost. Pridržavajte se ovih savjeta i vaši podaci će biti mnogo sigurnijii na internetu.

Ostavljanje depozita

Nakon uspješne registracije možete uplatiti depozit. Depozit se može ostaviti samo u matičnoj poslovnici. Za uplatu depozita potrebno ja da radnici date korisničko ime i željeni iznos. Nakon uplate depozita dobit ćete potvrdu o uplati.

Proces klađenja

Nakon pristupa web stranici potrebno je da se ulogujete. Tek nakon uspješnog logovanja (u gornjem desnom uglu treba da se pojave vaše korisničko ime i totali depozita i dobitka) možete se kladiti tako što ćete birati željene igre na ponudi. Na desnoj strani generisat će se listić. Po završetku odabira kliknite na dugme „UPLATI“. Ukoliko je opklada primljena dobit ćete poruku „Hvala“.

Vaš depozit automatski će biti umanjen za iznos uplate, a vaš listić možete podići u poslovnici. Tikete i statuse pojedinih događaja možete pregledati na pod-stranici „MOJI TIKETI“. Na tiketima možete pratiti rezultate događaja.

Naplata dobitka

Ukoliko tiket postane dobitni moći ćete kliknuti na njegov status (zelena pozadina gdje piše „DOBITAK [ispl. kod]“) čime dobijate kontrolni broj tog tiketa. Tiket možete naplatiti u bilo kojoj poslovnici. Potrebno je dostaviti:

  • broj dobitnog listića
  • kontrolni kod dobitnog listića

Vaš dobitak morate podići u propisanom roku.


Saldo dobitka je zbir svih vaših neisplaćenih dobitaka. Nakon isplate tiketa, vaš saldo dobitka se umanjuje za odgovarajući iznos. Vaš depozit za klađenje je potpuno odvojen od vašeg salda dobitka. To znači da saldo dobitka ne možete direktno koristiti za klađenje. Kladiti se možete samo od uplaćenog depozita, a dobitke morate podići. Na ovaj način poštujemo trenutno važeću zakonsku regulativu.

Možda te zanima