back to top

Kako dobiti na kladionici ? Prestanite raditi ovo!

Drugi upravo čitaju

Kako dobiti na kladionici ? Milioni ljubitelja fudbala svakodnevno posjećuju kladionice nadajući se da znaju odgovor na ovo pitanje

Naravno, postoje i oni koji to rade iz neke vrste zadovoljstva i adrenalina mada se njihova pojašnjenja ipak doimaju kao izgovori.

Zaraditi je u svakom slučaju lijepo, a narodna poslovica kaže da se ”niko od kladionice hljeba nije najeo”. Da li je to zaista tako? U većini slučajeva jeste, ali postoje i oni koji znaju šta je pametno klađenje i kako dobiti na kladionici.

U nastavku vam donosimo listu od pet grešaka koje većina neiskusnih kladioničara redovno čini odnosno poteza koje nikada, ali nikada nijedan iskusni kladioničar neće načiniti. Dobro ih razmotrite prije narednog pokušaja. Sretno!

Kako dobiti na kladionici ?

1. Nikada ne igrajte na klubove za koje navijajte. Ljubav će vas često učiniti manje objektivnim – nesposobnim da realno pogledate stvari pa ste tako osuđeni na neuspjeh. Navijate li za Barcelonu? Navijate? Nikada je ne stavljajte na tiket.

2. Ne igrajte utakmice iz bilo kojeg prvenstva dok timovi ne odigraju barem šest ili sedam kola. Prosto je, niko ne zna u kakvoj su formi, a okolnosti su često takve da objektivni kvalitet ne dolazi do izražaja. Odmorite malo, pažljivo gledajte pa kad se stvari zahuktaju, zarežite.

3. Ne igrajte s malenim kvotama. To je također jedna od tajni velikih majstora. Male kvote ne donose mnogo, a redovno ”skidaju” s velikih dobitaka. Izbjegavajte ih, samo će vas nasekirati. Ovo nije odgovor na pitanje kako dobiit na kladionici !

4. Ne igrajte derbije. Varljivi su, kvalitet timova često ne igra nikakvu ulogu. Radije iz zaobiđite premda su zbog kvota često privlačna varijanta.

5. Nikada, ali nikada ne ulažite novac koji nije vaš. Novac se posuđuje za hranu ili račune, ako se već posuditi mora. Pokrijte se jorganom onoliko koliko je dug. Ne pravite se pametni jer kladionica je od vas uvijek pametnija.

Uostalom, ne kaže narod džaba da nije propao onaj koji se kladio već onaj koji se vadio. Zlata vrijedna. Kako dobiti na kladionici ? Prestanite raditi iznad navedene greške, koristite sisteme klađenja i pratite preporuke naših iskusnih tipstera!

Možda te zanima