Nenad Lalatović: Ne volim da komentarišem suđenje, a mogao bih reći da smo toliko puta oštećeni

Drugi upravo čitaju

Trener Borca, Nenad Lalatović. bio je zadovoljan nakon trijumfa protiv Željezničara.

Njegova ekipa je jučer u sklopu šestog kola Premijer lige BiH u Novom Gradu rezultatom 2:1 savladala klub sa Grbavice, a nakon ovog meča se na konferenciji za medije obratio Nenad Lalatović.

‘Mi smo prvo poluvrijeme odigrali sjajno. Bili smo bolji protivnik, mada je Željo imao tu stativu na početku. Poslije toga smo mi postigli pogodak. Poslije drugog kola smo mogli da završimo utakmicu, da je Kulašin dao jedan na jedan. Nakon toga Željo je rizikovao, ubacio ofanzivnije igrače. Primili smo gol za 2:1, a mogli smo i da damo mi treći kada je Begić imao povratni pas. Ne volim da komentarišem suđenje, a kad bih komentarisao mogao bih da kažem da smo mi toliko puta oštećeni‘‘, kazao je Lalatović, a prenosi Merdianbetsport.ba.

On je potom iz sveg srca poželio da Željezničar izbori kvalifikacije za Evropu, jer klub sa Grbavice, prema njegovim riječima, to zaslužuje.

‘‘Ne bih spomenuo ni Sarajevo kod drugog gola, ni Slobodu. Ne želim da budem kažnjavan, puno sam puta prošao to. Težak teren, teški uslovi. Pohvalio sam kolegu, radi sjajan posao. Željezničar ima dobre igrače. Uz atmosferu na Grbavici, sveg srca želim da izbore kvalifikacije za Evropu. Taj klub apsolutno to zaslužuje. Ni mi nismo imali sreće na nekim utakmicama‘‘, poručio je Lalatović.

Podsjetimo, Borac u narednom kolu igra protiv Leotara.

sport1.oslobodjenje.ba

Možda te zanima