Najbolja turistička agencija s Balkana

Drugi upravo čitaju

Novac igra presudnu ulogu u planiranju ljetovanja, zimovanja ili generalno putovanja preko vikenda. Stoga je potrebno da pronađemo najbolji način kako da organizujemo zabavno putovanje, a da pri tome ne potrošimo mnogo novca, riješenje ovog problema zove se turistička agencija.

Veoma je teško odrediti koja je to najbolja turistička agencija. Sve zavisi od vaših potreba i financijskih sredstava koliko možete potrošiti novca. Zbog toga mi ćemo vam danas pokušati predstaviti listu par turističkih agencija koje su veoma povoljne i koje bi generalno svi mogli priuštiti. Kada završite sa čitanjem ove liste na vama je da odredite koja je to najbolja turistička agnecija koja odgovara vama i vašem cijenovnom rangu.

Balkan Fun

Sadržaj članka (otvori)

Balkan Fun je jedna od prvih turističkih agencija na našim prostorima koja je cijeli fokus postavila na mlade mušterije i može se reći da je najbolja turistička agencija za mlade. Balkan Fun trenutno ima sijedišta u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, te sjajno urađenu web stranicu koja vam omogućava da iz udobnosti vašeg doma organizujete cijelo putovanje.

Balkan Fun je kao što smo spomenuli fokusiran na mlade i poznat je po tome da organizuje neke od najboljih party ljetovanja na našim prostorima. Međutim ponuda se ne završava samo tu, Balkan Fun organizuje i sjajna novogodišnja putovanja, jesenji obilazak Europskih gradova, kao i sudentske ekskurzije. Upravo ova široka ponuda dovela je do toga da se BalkanFun smatra najboljom i najpovoljnijom turističkom agencijom za mlade.

najbolja turistička agencija s balkana
Najbolja turistička agencija s Balkana

Jungle Travel       

Prvo smo spomenuli jednu veoma povoljnu turističku agenciju, a sada ćemo govoriti o agenciji koja ima najatraktivniju ponudu. Jungle Travel je agencija sa kojom možete posjetiti: Egipat, Maroko, Keniju, Ruandu, Tanzaniju i mnoge druge atraktivne afričke zemlje. Ipak Junge Travel se ne specijalizuje samo za Afriku, već organizuje i razna putovanja u Aziju, Europu, Južnu Ameriku i Karibe. Jungle Travel je najbolja turistička agencija za daleka putovanja.

Uz Jungel Travel možete biti sigurni da ćete doživit razne avanture, ekspedicije i ostvariti nova iskustva i prijatelje. Da ne mislite da se sve svodi na putovanja u inostranstvo, Jungel Travel organizuje i zanimljive izlete u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku.

Puzzle Group

Sada se vraćamo na agenciju koja je veoma popularna kod maldih, a to je Puzzle Group. Slagalica kao ime je i motiv ove agencije koja poziva mlade ljude na sklapanje novih poznanstava i na zajednička putovanja. Ova agencija ima svoje sjedište u Beogradu, ali pored toga tu je i moderna web stranica koja rezervaciju putovanja čini veoma jednostavnom.

Međutim za razliku od BalkanFun – a, Puzzle Group se ipak ne ograničava samo na mlađe klijente več kreira i kvalitetne odmore i putovanja za sve uzraste. Bogata ponuda ljetovanja, zimovanja, doček Nove godine, kao i obilazak velikih Europskih gradova garantuje vam dobar provod i kvalitetnu potrošnju novca. Ako se pitate koja je najbolja turistička agencija za zabavne događaje, Puzzle Group je u samom vrhu!

Viva Travel

Našu listu završavamo sa turističkom agencijom Viva Travel, koja može biti najbolja turistička agencija uz sve druge iz teksta. Kvalitetna i veoma dobra turistička agencija sa bogatom ponudom i relativno niskim cijenama. Pored ljetovanja, zimovanja tu su još i novogodišnja putovanja kao i krstarenja.

Međutim specijalitet ove turističke agnecije je u tome što nudi veliki broj ponuda u zadnji sekund. Viva Travel je idealna agencija za sve one osobe koje su spontane i vole da organizuju putovanja veoma spontano i opušteno. Viva Travel vas razumije i daje vam fantastične popuste i sjajne ponude, ako se odlučite za ovu vrstu rezervacije.

Jednostavno ne postoji jednostavan način da pronađete idealnu i najbolju turističku agenciju i sve zavisi od vas i vaših mogućnosti. Zbog toga mi smo se u današnjem tekstu trudili da vam damo što raznovrsniju listu kako bi dobili što više opcija koje će vam olakšati donošenje finalne odluke.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Možda te zanima