Sportski žurnalMozzart pružio ruku Udruženju „Ruka pomirenja“

Mozzart pružio ruku Udruženju „Ruka pomirenja“

Donaciju su namjenili starim i nemoćnim osobama širom BiH

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavlja da širi humanost kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“.

Uz pomoć plemenitog kladioca, Đorđa Milovanovića, menadžera u školi za talente, usrećili su udruženje iz Banjaluke koje pomaže starim i nemoćnim osoba.

Tiket koji je sastavio član organizacije “Udruženje za mlade Srbije” donio je dobitak Udruženju „Ruka pomirenja“.

Hvala puno kompaniji Mozzart što su nam se samoinicijativno javili i pružili pomoć. Mnogo se zahvaljujemo na podršci u ime svih naših članova i nadamo se nastavku saradnje– kaže Stojan Vuković, predsjednik Udruženja građana za zaštitu životne sredine i humanitarni rad “Ruka pomirenja”, Banjaluka.

Ovo udruženje postoji od 2013. godine, a trenutno okuplja više od 8.000 ljudi širom BiH. Kroz svoj rad trude se da pomognu starim i bolesnim osobama, a najviše ih je kažu u ruralnim krajevima širom zemlje.

Većinu članstva čine iznemogle i napuštene osobe kojima svaka pomoć mnogo znači. Za sve njih udruženje prikuplja sredstva za nabavku osnovnih životnih potrepština.

Godišnje podijele oko 50 šporeta, više 500 kubnih metara drva za ogrijev, a oko 20.000 maraka izdvoje za plaćanje lijekova… Trude se i da im nabave hranu, odjeću i higijenske potrepštine..

Sve to uspjevaju organizujući humanitarne akcije, a nerijetko im građani mogu pomoći i pozivanjem humanitarnih brojeva, kao što je to bio slučaj prošlog mjeseca.

Najsrećnije se, kažu, osjećaju kada mogu nekome pomoći.. U tome im asistiraju humani pojedinci, a za pomoć se obraćaju i javnim institucijama i privatnim kompanijama… Zato su posebno srećni što im je pomoć iz kompanije Mozzart došla neočekivano.

Kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“, uz pomoć poznatih ličnosti iz Srbije, uputili smo donacije velikom broju udruženja širom Republike Srpske, a tu plemenitu misiju ćemo nastaviti i u narednom periodu– kaže Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Svi koji žele da pomognu članovima Udruženja „Ruka pomirenja“ donacije mogu da uplate na žiro račun 1610450070530095 u Rajfajzen banci.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

MOŽDA TE ZANIMA

DRUGI UPRAVO ČITAJU

POPULARNO OVIH DANA