back to top

Moramo da budemo realni šta možemo da uradimo na tržištu igrača

Drugi upravo čitaju

Trener Liverpoola Jurgen Klopp rekao je danas da taj fudbalski klub mora da bude realan po pitanju toga šta može da uradi na tražištu igrača, nakon što je odustao od pokušaja da dovede Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund.

“Nema šta da se kaže o tome. Ako ne pričamo o igračima koje dovodimo ili ne dovodimo, zašto bismo sada pričali o ovim spekulacijama i ovakvim vijestima. Zaista nema šta da se kaže. Ovo nije odgovor o Judeu Bellinghamu – zašto stalno pričamo o stvarima koje teoretski ne možemo da imamo? Ne možemo na ljeto da imamo šestoricu igrača od po 100 miliona funti i svi bi rekli da je to jasno”, rekao je Klopp, prenio je Sky.

Liverpool dugo želi da dovede Belinghama, ali čini se da je klub od toga odustao zbog previsoke cijene transfera. Liverpool će u ljetnjem prelaznom roku pokušati da dovede najmanje dva vezna igrača, a Klopp zna da mora da se radi novcem koji ima na raspolaganju.

“Moraš da shvatiš šta možeš da uradiš i onda sa time da radiš. Koliko novca imamo na raspolaganju i onda sa time da radimo. Nismo djeca. Pitajte petogodišnjaka šta želi za Božić i reći će Ferrari, a vi biste rekli da to nije dobra ideja, preskup je i ne znaju da voze. Radi se o tome šta možete i onda to uradite i radite sa time. Tako sam uvijek radio”, naveo je Klopp.

“Sve što nam treba i šta želimo, pokušamo apsolutno sve da to dobijemo. Moramo da prihvatimo da ovo ili ono nije moguće za nas. Odstupićemo i raditi druge stvari”, dodao je njemački trener.

Klopp je potvrdio i da će se Luis Diaz vratiti u ekipu za utakmicu protiv Leedsa u ponedjeljak.

“On je 100 odsto spreman na treningu i sada moramo da ga vratimo. Biće u ekipi, osim ako se nešto ne dogodi”, naveo je Klopp.

Diaz je prošlog januara došao na Anfield iz Porta, a nije igrao od oktobra zbog povrede koljena.

Beta

Možda te zanima