HAALAND ISTAKAO KANDIDATURU ZA PRVOG STRIJELCA U ENGLESKOJ: ODGOVORIO VIDI LI SE KAO ZAMJENA BENZEMI

Drugi upravo čitaju

U intervjuu za magazin FourFourTwo posebno je istaknuo Karima Benzemu, kao primjer napadača na kojeg se može itekako ugledati.

  • Pogledajte Benzemu, ima 34 godine, a trenutno igra najbolji nogomet karijere. To je ludost. Uvijek treba tražiti način kako nešto naučiti, kako postati bolj -, rekao je Norvežanin.

Zanimljiv je bio njegov komentar na upit bi li da je došao u Real bio zamjena Karimu Benzemi?

  • Volim se dobro nasmijati. Ali ne razmišljam puno o takvim pričama. To bi značilo da se ne mogu fokusirati i dati sve najbolje od sebe. Dobro je zabaviti se. Pričati o svemu je zabavno i na kraju smo prijatelji. Sve je u redu.

Posebne riječi hvale uputio je i za svog novog trenera.

  • On je poseban. Svi znamo što je napravio za klubove u kojima je radio i za igrače s kojima je sarađivao, ali i za nogomet općenito. Želim biti dio tog projekta i mislim da ćemo se dobro zabaviti – poručio je Haaland na pitanje o Pepu Guardioli.

Napadač je na Otok stigao prije nešto manje od dva mjeseca, ali već je prije dolaska stekao status velike nogometne zvijezde, pa nije teško pretpostaviti kako ga navijači već oblijeću za fotografiju i autogram.

  • Nisam normalan čovjek s ulice. Visok sam, imam plavu kosu i svi me vide odmah, ali uopće se ne žalim. Uvijek ću se sjećati odakle sam došao i neću se nikad promijeniti – kazao je.

hayat.ba

Možda te zanima