back to top

Kladionica Mozzart: Najveće kvote i nestvarna ponuda svih igara

Drugi upravo čitaju

Kladionica Mozzart nedavno je doživjela ogromnu ekspanziju u Bosni i Hercegovini.

Zahvaljujući sjajnoj ponudi i vrhunskim igrama Mozzart kladionica je ubrzo postala jedna od najpopularnijih kladionica i sve veći broj igrača prelazi u ovu kladionicu.

Riječ kladionice

Shodno tome, iz Mozzarta su poručili sljedeće:

“Igranje na sreću je veoma zabavno. Zabavno je dok igrate u okviru svojih mogućnosti. Zato vodite računa na svoje novčane mogućnosti i preuzmite odgovornost za svoju igru.

NEKOLIKO UPUTSTVA ZA ODGOVORNU IGRU:

 • Namjenite iznos koji želite da potrošite na zabavu.
 • Ne prelazite granicu koju ste odredili.
 • Ako primjetite da imate problem sa igrom potražite pomoć.

KADA JE KRAJNJE VRIJEME DA ZATRAŽITE POMOĆ:

 • Igrajte da pobjegnete od zabrinutosti i odgovornosti.
 • Igrate igre na sreću da rješite svoje finansijske probleme.
 • Osjećate da ne možete da prestanete sa igrom bez obzira da li pobjeđujete ili gubite.

AKO SVOJA DJELA PREPOZNATE U VIŠE TAČAKA SAVJETUJEMO VAM DA ZATRAŽITE STRUČNU POMOĆ U NEKOJ OD SERTIFIKOVANIH USTANOVA ZA BORBU PROTIV ZAVISNOSTI!!!

Ponuda i promocije

Kada govorimo o Mozzart kladionici, prvenstveno treba istaći da ista nudi najveće kvote za sportsko klađenje, koje je danas izuzetno popularno. Velika prednost ove kompanije upravo leži u tome, jer svaki dan u svojoj bogatoj ponudi nude nevjerovatne iznose.

Mozzart kladionica nudi i mnoštvo virtualnih igrara na svojoj web stranici gdje igrači mogu priustupiti iz topline svoga doma. Tu su opcije teleteksta i chata za sve registrovane korisnike kao i Casino igre, Rulet, Golden Race, Lucky Super 6 .

Također u ponudi su i tabale s ažuriranim rezultatima.

mozzart kladionica
Lucky Super 6

Happy Monday Bonus

Provjeri svoj bonus svakog ponedjeljka jer imamo iznenađenje za tebe.

Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

NAPOMENA: Iznos dodijeljenog promotivnog bonusa igraču smatra se uplatom u igri, a odbija se od iznosa dobitka ukoliko je dobitak ostvaren sa tim bonusom.

Udvostručujemo prvu uplatu

Kako do bonusa 100%?

 1. Uplatite sredstva na račun.
 2. Odigrajte jedan ili više tiketa sa minimalno 4 sportska događaja s minimalnom pojedinačnom kvotom od 1,50.
 3. Kada „izvrtite“ uplaćeni iznos 4 puta, ostvarujete pravo na bonus 100% koji prelazi na vaš račun.
 4. Bonus 100% možete ostvariti na uplate do 200,00 KM.

Npr. uplatili ste 10 KM čime ostvarujete pravo na bonus od 10 KM. Bonus će biti prebačen na vaš račun ukoliko ispunite uslove tj. odigrate tikete u ukupnoj vrijednosti od 40 KM. Tiketi moraju sadržavati minimalno 4 para sa minimalnom kvotom 1,50. *Tiketi klađenja na loto i virtualnih igara, klađenja uživo te sistemski listići ne ispunjavaju uslove ostvarivanja prava na bonus.

kladionica mozzart


Primjeri za igrače:

Primjer 1: na računu trenutno imate 20 KM. Uplatili ste 10 KM i time ostvarujete pravo na bonus od 10 KM, ako ispunite uslove, tj. odigrate tikete u ukupnoj vrijednosti 40 KM, a tiketi moraju imati minimalno 4 para sa minimalnom kvotom svakog para 1,50. Znači, ako ste u ovom slučaju odigrali odmah jedan tiket koji ispunjava uslove sa svih 40 KM, automatski ste na račun primili bonus od 10 KM. Ili ako ste odigrali 10 tiketa po 4 KM, a da svaki ispunjava uslove (min 4 para sa kvotoma 1,50), takođe ostvarujete pravo na bonus.

Primjer 2: na računu trenutno imate 100 KM. Uplatili ste 50 KM i time ostvarujete pravo na bonus od 50 KM, ako ispunite uslove, tj. odigrate tikete u ukupnoj vrijednosti  200 KM, a tiketi moraju imati minimalno 4 para sa minimalnom kvotom svakog para 1,50.

Za sve uplate veće od 200 KM, maksimalni mogući bonus iznosi 200 KM.
Svaki igrač može ostvariti pravo na bonus samo jednom, a rok za ispunjenje uslova bonusa je 90 dana.

Top minut

Da li znaš koje je pravo vrijeme za klađenje uživo? U Mozzartu uvijek, jer smo s vremenom navikli naše igrače na najveće kvote u ponudi za klađenje na mečeve koji su u toku. Ali šta ako ti kažemo da te kvote mogu biti još veće?

Iskoristi specijalnu ponudu u okviru uživo klađenja “TOP MINUT”, jer se u 30, 60. i 75. minuti kvote značajno povećavaju na svim utakmicama u ponudi! Uvećavaju se toliko da nigdje na svijetu nećeš pronaći veće. Uostalom, provjeri!

Naplati promašaj

Koliko vas je samo puta “prodao” jedan par? Taj prokleti tiket rado biste zgužvali, spalili, pojeli, iseckali…

Ma svašta vam pada na pamet u tom momentu, jer se radi o jednom jedinom paru… Da ne biste tako “kidali” živce, MOZZART vam je omogućio NOVČANI BONUS “NAPLATI PROMAŠAJ”, odnosno, osvajanje novca kada vas “proda”, jelte, taj jedan par na tiketu. NOVINA je to da od sada SVI igrači kojima se dogodi da promaše jedan par na tiketu na kojem imaju najmanje četiri para, a pogođena kvota iznosi više od 29, 59, 99, 499 ili 999, u zavisnosti od uplate mogu osvojiti NOVČANI BONUS.

Primjer: Igrali ste tiket na kom imate četiri para i uplatu od 10,00 KM. Pogođena kvota na tiketu sa jednim promašenim parom iznosi 60,00. Osvojili ste dvostruku vrijednost svoje uplate i dobitak vam iznosi 20,00 KM. Odnosno 2×10 KM, jer za kvotu preko 59 po već definisanoj skali osvajate duplu vrijednost uplate. Jedino je potrebno da odete na uplatno mjesto ili zakažete isplatu putem interneta na našem sajtu i uzmete novac koji možete potrošiti na šta vi želite.

Život će vam biti mnogo ljepši, jednostaviji i manje ćete se nervirati kada izgubi Čelsi, Barselona promaši penal, Monako izgubi dobrog igrača, napad Sevilje se uspava i ne daje golove, Lacio gubi u prvom poluvremernu, a to vam je bila sigurica… Od sada možete da živite bez stresa jer i poslije “prodaje” ima naplate.

Kako do registracije uplate?

Registracija u Mozzart kladionici je veoma jednostavna. Sve što trebate jeste posjetiti web stranicu Mozzart kladionice i pronaći link za registraciju nakon čega ćete se uz par korakak registrovati i postati član Mozzarta.

Novac na svoj MOZZART nalog možete uplatiti na više načina i to:

 • Putem SMS Mozzart dopune
 • Putem platnih kartica Visa, Mastercard i Maestro
 • Putem Mozzart vaučera
 • Putem E-vaučer
 • Putem KLIKER bona
 • Putem xBon-a
 • Putem tekućeg računa
 • Na uplatnom mjestu

Sredstva sa svoj MOZZART nalog možete da isplatite:

 • Putem tekućeg računa
 • Na uplatnom mjestu

Kada je riječ o uplatnim mjestima u BiH, listu možete pogledati ovdje.

MOZZART OKRENI NA IGRU!

Možda te zanima