Cristiano Ronaldo odabrao gdje želi nastaviti karijeru

Drugi upravo čitaju

Čini se kako je drugi mandat Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu pri kraju. As je nedavno prenio kako portugalska zvijezda razmišlja o odlasku, a sad javlja da je njegova odluka konačna. Nova destinacija mogao bi biti minhenski Bayern.

I Bavarci imaju svojih nezadovoljnih igrača u vidu Roberta Lewandowskog, koji pak želi otići iz Bayerna, spremali su se žrtvovati odštetu i sljedeće sezone ga pustiti bez odštete, no sad kad bi mogli dobiti Ronalda, promijenili su ploču.
Sad kad je Cristiano opcija kao zamjena, neće im biti problem pustiti Lewandowskog i usput nešto zaraditi.

Poljak je već izrazio želju za odlaskom, a već se mjesecima piše da želi u Barcelonu. Bavarci ga nisu željeli pustiti ni za odštetu od 40.000.000 eura, koliko su Katalonci navodno ponudili, no dođe li još jedna ponuda, poslušat će ju.

Nude mu dvogodišnji ugovor

Ronaldovi ljudi svjesni su Bayernove želje i sviđa im se njihov projekt. Ono što mu se ne sviđa jest impotencija njegovih na transfernoj tržnici. I dok gleda kako se rivali Liverpool, Manchester City, Tottenham i Arsenal pojačavaju, vidi sve manje šanse za novi plasman Crvenih vragova u Ligu prvaka.

U Bayernu je Liga prvaka garancija i želio bi svoje posljednje dvije profesionalne sezone potrošiti u sredini koja ima više ambicija i mogućnosti podići “uhati” pehar od one u kojoj se sad nalazi. Bavarcima je to sve što trebaju i spremni su mu ponuditi dvogodišnji ugovor te ga upariti sa Sadiom Maneom i ostalim Bayernovim zvijezdama u pokušaju na novi napad na Ligu prvaka.

Budući da ima još godinu dana ugovora, njemački prvak morat će ga nešto platiti, ali odšteta ne bi trebala biti prevelika.

gol.ba

Možda te zanima