Čekamo drugi polufinalni par u Kataru

Drugi upravo čitaju

Donosimo kratku bet analizu najzanimljivih utakmica

MOROCCO – PORTUGAL, 16.00 (Fudbal, Svjetsko prvenstvo) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Utisak je da ekipa igra mnogo rasterećenije i bolje kada u timu nema Christiana Ronalda, pa bi Mundijal u Kataru, bez obzira na ishod meča sa Moroccom, mogao da bude neslavan kraj velikog asa. Problemi su počeli još ljetos u Manchester Unitedu, a nezadovoljstvo i diskutabilno ponašanje Ronaldo je donio i u reprezentaciju. Koštalo ga je to uloge startera, ali i pomoglo ekipi da zaigra bolje. Moroccanci mogu da iznenade, mada je iskustvo za ovakve mečeve definitivno na strani Portugala.

ENGLAND – FRANCE, 20.00 (Fudbal, Svjetsko prvenstvo) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Francuzi su protiv Poljaka dokazali da su klasa. Odigrali su za konačnih 3:1. S druge strane, Englezi su uz laganih 3:0 dobili Senegal. Sauthgate će sa Kaneom u špicu pokušati da savlada Deschampsovu postavku odbrane, ali i da neutrališe Mbappea. Biće ovo tvrda utakmica, potencijalno jako neizvjesna.

SHEFFIELD UTD. – HUDDERSFIELD, 16.00 (Fudbal, Engleska 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Domaći su drugi na tabeli, ganjaju se sa Burnleyem, tako da im na pamet ne pada rasipanje bodova na fenjeraša. Kako bilo, na posljednjem meču para nije bilo golova, tako da bi Huddersfieldu odgovaralo da se i sada desi isto. Naravno, teško će to ići protiv ovakvog Sheffield Utd.

SWANSEA – NORWICH, 16.00 (Fudbal, Engleska 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Griješi Swansea, ali ne rasipa baš sve bodove. Na posljednjih pet mečava čak četiri puta je remizirao, dok je Norwich u šarenoj, ne tako dobroj seriji. Ostaje nam da vidimo kako će se snaći, mada sve ukazuje na neizvjesnost. Inače, prije ove utakmice, Svonsi je slavio na pripremnom meču sa Dundee Unitedom.

Supported by TNT Grupacija

Možda te zanima