back to top

Arabija sanja novo čudo, Argentina na popravnom

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

Poland-Saudi Arabia, 14.00 (Fudbal, Svetsko prvenstvo), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Još uvijek se ne stišava bura oko Saudijske Arabije. Kako i da se stiša, kada je ova selekcija porazila Argentinu sa 1:2. Poljaci koji su odigrali 0:0 sa Meksikom imaju koga da se plaše, pa Levandovskog i drugove ne treba smatrati apsolutnim favoritima ovog meča.

France-Denmark, 17.00 (Fudbal, Svetsko prvenstvo) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Francuska brani status favorita nakon pobede nad Australijom od 1:4. Danci su sa Tunisom odigrali bez golova, a sada će tako nešto biti mnogo teže. Didije Dešan misli da preuzme kontrolu meča od prvog minuta, a s obzirom na sastav s kojim raspolaže, to deluje kao neminovno.

Slavia Sofia-Ludogorets, 14.00 (Fudbal, Bugarska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ludogorec je od početka šampionata poražen samo jednom, i među glavnim je timovima koji konkurišu za titulu. S tim u vezi, Slaviji će biti jako teško, baš kao i na poslednjem meču para, koji su u aprilu izgubili sa 4:1. Inače, na poslednja dva susreta timova došla je 4+ igra.

  Iz Mozzarta za stare asove: Nova oprema veteranima RK Sloboda Tuzla

Borac- Mornar Bar, 17.00 (Košarka, ABA liga) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Marko Marinović, šef struke Čačana, ističe da je ekipa dobro trenirala tokom sedmice, tako da spremno čeka sledeći duel. On takođe naglašava da je Mornar opasan, te da je ostvario dve pobede u gostima. Borac Mozzart međutim ima svih sedam poraza, tako da bi mu još jedan kiks u Čačku pao zaista teško. Moraju izabranici Marka Marinovića da zaigraju na sve ili ništa.

Supported by TNT Grupacija

Možda te zanima