Zanimljiv fudbalski ponedjeljak je ispred nas

Drugi upravo čitaju

Pogledajte koji nas to događaji čekaju danas.


BAŠAKŠEHIR – KASIMPAŠA, 18.15
(Fudbal, Turska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Počeo je i šampionat u Turskoj. Dan otvara Bašakšehir koji na svom terenu došekuje Kašampašu. Ono što je najbitnije da znate pred ovaj duel je činjenida da je Bašakšekir na četiri prethodna međusobna duela upisivao pobedu.

SILKEBORG – ALBORG, 19.00 (Fudbal, Danska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Meč na kojem bi domaćin morao da ostvari sigurnu pobedu. Silkeborg je trenutno drugi na tabeli sa dve pobede i jednim nerešenim ishodom, dok je gost na svega jednom bodu posle tri odigrana meča. Samo jedan nerešen ishod su imali uz samo dva postignuta gola na tri meča. Sa druge strane, Silkeborg je sedam puta tresao mrežu protivničkih golmana.

KAEN – MEC, 20.45 (Fudbal, Francuska 2), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

U drugoj ligi Francuske, takođe se drugo kolo završava. Kaen i Mec igraju u ponedeljak uveče, a oba tima su sjajno otvorila sezonu. Upisali su sigurne pobede. Ostaje sada da se vidi ko ulazi u seriju pobeda ili nas možda čeka nerešen ishod što je viđeno poslednji put kada su ova dva tima ukrstila koplja.

FENERABHČE – UMRANIJE, 20:45 (Fudbal, Turska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Fenerbahče otvara sezonu u nacionalnom šampionatu sa ekipom koja je tek ušla u elitni rang takmičenja. Zanimljivo da jedina dva međusobna susreta su odigrana u Kupu 2019. godine i oba je izgubio Fenerbahče. Ipak, prvo kolo šampionata je potpun odruga priča i treba očekivati ubedljiv trijumf domaćina.

Možda te zanima