Vratimo Čeliku staru moć i sjaj! Nagradna igra na Narodnom radiju

U toku je društveno odgovorna kampanja kompanije Carlsberg BH koju radi u saradnji sa NK Čelik „Čeliku vrati staru moći i sjaj. Čepove skupi, podršku daj“

Kampanjom poziva sve njegove fanove da u veliku Pan bocu, postavljenu ispred stadiona ali i u najpoznatijim zeničkim kafićima, ubace što više metalnih čepove sa Pan piva, ili metalnih čepova sa bilo kojeg drugog proizvoda iz Carlsberg protfolija, jer za svaki ubačeni čep ova kompanija Klubu donira 0,10 KM.

Navijači, ali i građani Zenice, mogućnost da svoj klub podrže ubacivanjem čepova imat će do sredina jula, a tokom trajanja kampanje očekuju ih brojne zanimljive aktivacije i nagradne igre.

Još jednom pozivaju se svi navijači kluba, da se uključe u akciju, ubace što više PAN metalnih čepova u veliku PAN bocu postavljenu u krugu stadiona Bilino Polje ili u jednu od kutija postavljenih u najboljim zeničkim kafićima i daj svoj doprinos: Black and White, Blatuša Caffe, Café bar Eon-B, Cheers, Crem Caffe, Davinci’s Pub, Duga, ExEmporio, ExEmporio 1, Extrablat, Friends, Frutelli, Gatto pivnica, Index, Lav, ML Caffe, Real Caffe, West Caffe, ZS, ZS 2.

Nagradna igra na Narodnom radiju

Tu je i nagradna igra najslušanijeg zeničkog radija, Narodnog radija. Slušaj Narodni radio i slušaj pitanja o NK Čelik, prati face Narodnog i sheraj! Najsretniji svakog dana osvaja šal NK Čelik i krigle za pivo.

Svaki dan do 13. aprila nagrađujemo 3 najsretnija učesnika u nagradnoj igri sa Pan&Čelik poklon paketom (paket krigli 6 kom. + navijački šal NK Čelik). Preuzimanje nagrada svaki dan od 17 do 17h i 30 min.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Alem
Alemhttps://korner.ba/
Alem Sinanović je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Voli nogomet ali je, zbog previše obaveza, na korner.ba zadužen uglavnom za kladionicu i kladioničarske preporuke.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima