back to top

Uz podršku Mozzarta: Završen malonogometni turnir u Kiseljaku

Drugi upravo čitaju

Za titulu najbolje borilo se 26 ekipa iz BIH

Sportski klub „Mir Podastinje“ 22. godinu zaredom u Kiseljaku je organizovao malonogometni turnir na kojem se takmičilo 26 ekipa iz cijele BIH. U sinoćnjem finalu za pobjednika je proglašen ekipa MNK Crni Labud, a učesnike je bodrilo više od 800 ljudi u publici. Bodrila ih je i kompanija Mozzart i to drugu godinu zaredom.  

Veoma smo zadovoljni, sve je super, odlično. Mnogo nam znači ova podrška jer je Mozzart drugu godinu uz nas– kaže Marko Lučić, organizator turnira iz kluba Mir Podastinje, Kiseljak.

uz podršku mozzarta: završen malonogometni turnir u kiseljaku
Uz podršku Mozzarta: Završen malonogometni turnir u Kiseljaku

Nagradni fond turnira bio je 10.000 KM. Pobjednicima je pripalo 7.000 KM, drugoplasiranoj ekipi Ugarak Elha 2.000, trećoj Ekostan Fojnica 500, a četvrtoj MNK Samirče 200 KM. Najbolji igrač turnira je Kristijan Pantić, titula najboljeg golmana pripala je Harisu Čakiću, a strijelac turnira je Nihad Šero.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću kontinuirano pruža podršku mnogobrojnim sportskim turnirima širom Bosne i Hercegovine.

Srećni smo što se širom BIH organizuje sve veći broj turnira u malom fudbalu i što se lokalni sastavi ovim sportom bave iz ljubavi i entuzijazma. Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine podržali turnir duge tradicije sa željom da nastave da traju -kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta Selma Salkanović.

Možda te zanima