back to top

U igri na humanost svi pobjeđujemo

Drugi upravo čitaju

Mozzart ponovo uz javnu kuhinju u Banjaluci

U okviru svog društveno odgovornog rada kompanija Mozzart pokazuje visok stepen socijalne osjetljivosti, pa su do sada obišli brojne javne kuhinje širom BIH. Njihovim korisnicima često uručuju donacije u vidu paketa hrane i higijenskih proizvoda. Tu humanu misiju nastavili su ponovnom posjetom javnoj kuhinji „Obrok ljubavi“ koju vodi Udruženje „Mozaik prijateljstva“. U dogovoru sa njima za korisnike su pripremili pakete osnovnih životnih namirnica, a u ovoj javnoj kuhinji svjedoče da im je donacija stigla u pravi čas.

-Mozzart nije prvi put u Javnoj kuhinji „Obrok ljubavi“, već više puta zajedno služimo drugim ljudima. Ova donacija nam je jako važna, pogotovo danas kada je veoma teško doći do hrane. Zato zahvalnost Mozzartu koji pomaže našoj i javnim kuhinjama širom BIH – kaže Miroslav Subašić, predsjednik Udruženja „Mozaik prijateljstva“, Banjaluka.

u igri na humanost svi pobjeđujemo
U igri na humanost svi pobjeđujemo

U banjalučkoj javnoj kuhinji svjedoče da su poskupljenja osnovnih prehrambenih namirnica i te kako uticala na njihov rad. I ne samo to jer je, kažu, korisnika svakim danom sve više. Za sve njih se trude da svakodnevno pripreme obroke i nikog ne vraćaju kući praznih ruku. Baš zato svjedoče da im je donacija iz kompanije Mozzart stigla u pravi čas.

u igri na humanost svi pobjeđujemo
U igri na humanost svi pobjeđujemo

Svakodnevno osluškujemo potrebe naših sugrađana i pružamo im podršku. U komunikaciji sa javnim kuhinjama širom zemlje dobijamo informacije šta im je trenutno najpotrebnije, pa se potrudimo da im to i obezbijedimo kroz donacije- kaže Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

u igri na humanost svi pobjeđujemo
U igri na humanost svi pobjeđujemo

U proteklom periodu predstavnici ove kompanije u više navrata uručivali su donacije „Mozaiku prijateljstva“ u Banjaluci, pa su im tako dopremili tonu hrane, te finansijski podržali humanitarni turnir „Fudbalom do hljeba“. Njihove donacije stigle su i javnim kuhinjama u Prijedoru, Doboju, Brčkom, te Muslimanskom dobrotvornom društvu Merhamet Banjaluka, a ovu plemenitu misiju će nastaviti i u budućnosti.

Možda te zanima