back to top

U centru pažnje Mozzart Bet Superliga

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

Vozdovac-Mladost Novi Sad, 21.00 (Fudbal, Srbija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Odbrana se pokazala kao snaga Voždovca na startu prvenstva. Nije primila gol ni protiv Novog Pazara, ni protiv Napretka. Deluje da je blagi favorit, mada ne bi trebalo smetnuti s uma da je Radnik na premijeri Mozzart Bet Superlige uživao isti status, pa je Mladost slavila u Surdulici. No, u minuloj rundi je glatko poražena u gradskom okršaju sa Vojvodinom (0:4).

Mladost Lucani-Crvena Zvezda, 21.00 (Fudbal, Srbija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ako je do tradicije, ovo je zicer za crveno-bele bez obzira što gostuju u Lučanima. Razlog je činjenica da su dobili poslednjih 12 prvenstvenih duela sa Mladosti. Na početku nove sezone dueluju razigrano, dali su četiri gola niškom Radničkom, a pet Kolubari. Mladost je kod kuće pretrpela tek jedan poraz na minulih sedam susreta.

Anderlecht-Oostende, 18.30 (Fudbal, Belgija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Izgledao je sjajno Anderleht tokom priprema, dobio pet od sedam utakmica i slovi za favorita. Na ruku mu ide i tradicija, pobedio je pet od minulih šest mečeva sa Ostendeom u Briselu. Ostende je pretrpeo tri poraza na poslednja četiri gostovanja u borbi za bodove.

Basel-Servette, 14.15 (Fudbal, Švajcarska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nije dobro počeo Bazel prvenstvenu trku, samo je remizirao sa Vinterturom pre sedam dana (1:1), ali je tokom sedmice lako savladao irski Krusejders u kvalifikacijamaza Ligu konferencije (2:0). Tokom pripremnog perioda je takođe delovao uverljivo (tri pobede, remi i poraz). Servet je borbi za bodove otvorio slavljem nad Sent Galenom, ali na poslednjih pet mečeva nije dobio Bazela.

Možda te zanima