back to top

TSC dolazi na noge Partizanu

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

Partizan-TSC Backa Topola, 21.00 (Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ilija Stolica ponovo ne može da računa na Nemanju Jovića i Ljubomira Fejsu, ali sprema debi Fusenija Dijabatea. S obzirom da nije maksimalno spreman, verovatno će novijalija iz Trabzona dobiti šansu tokom drugog poluvremena, pod uslovom da rezultat dozvoli. TSC ne može da se pohvali ofanzivnim sposobnostima. Na poslednje četiri zvanične utakmice (računajući kraj prethodnog prvenstva) triput je ostao na nuli.

Rangers-Tottenham, 16.00 (Fudbal, prijateljska utakmica) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kup Škotske pripao je Rendžersu, a onda su na prijateljskoj osnovi pred njima sa GG3+ ishodima pali Blekpul i Vest Hem. Totenhem je na redu, ali Pevci će biti tvrd orah. Želeće po svaku cenu da slave nakon što su Sevilji dozvolili da s njima igra do konačnih 1:1.

LASK-Austria Kl., 17.00 (Fudbal, Austrija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Iznenađenje tima iz Klagenfurta na pripremnom meču protiv Sautemptona, kada je došao X, teško da je ponovljiv i u prvom kolu austrijskog šampionata. Mnogo bi bilo to i po pitanju logike, jer isti tip je došao na poslednja tri međusobna okršaja para. Uzgred, na pomenutim utakmicama dolazila je i GG igra.

Hannover-St.Pauli, 20.30 (Fudbal, Njemačka 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Hanover je u prvom kolu Cvajte poražen od Kajzerslauterna (2:1). St. Pauli je bio bolje sreće, pošto je savladao Nirnberg sa 3:2. Inače, Hanover je dobijao poslednja dva meča para na kojima je dolazila NG igra. Pokušaće gosti da taj niz prekrate, odnosno da okončaju.

Možda te zanima