back to top

Stanković se osvrnuo na pobjedu nad Voždovcem i nadolazeću utakmicu s Maccabijem

Drugi upravo čitaju

Nogometaši Crvene zvezde nastavili su uspješan niz pobjedom od 4-0 protiv Voždovca na Maracani u sklopu 6. kola Superlige Srbije.

Trener crveno-belih Dejan Stanković bio je zadovoljan posle poslednje pobede.

Ne bismo se trebali navikavati na ovo, jer to neće uvijek biti visok rezultat. Ponekad mi je važnija dobra i konkretna igra, uz organizaciju, nego rezultatska visina, jer i 1:0 i 4:0 su u svakom slučaju tri boda. Čestitam igračima, kada se igra svaka tri dana zna biti naporno, ali pripremili smo se za torekao je Stanković, pa rezimirao:

Videlo se u prvih 20 minuta da je dosta dobro, a kada neko kao što je ekipa Voždovca ima svežinu, dođe da se nadmeće sa njom, priprema se šest, sedam dana za utakmicu, oseti se, ali mi ostao kompaktan. Promašili smo nekoliko šansi koje su mogle “riješiti” utakmicu, ali ponekad mi je draže biti grupa, izdržati, organizirati se i čekati trenutak za kaznu, kao što je bio slučaj kod trećeg i četvrtog gola. Pritisak zbog kojeg je protivnik griješio… Sad mi je bitno da se oporavim i spremim za ono što nas čeka u sljedećih devet danatrener Zvezde već se okreće sljedećem izazovu.

U momčad su se vratili i Pešić, Rodić i Ivanić.

Oni su ozbiljna podrška i stup naše igre. Jako mi je drago što je Pešić igrao 65 minuta, a Rodić i Ivanić cijelu utakmicu. Drago mi je zbog toga, bilo je puno dobrih stvari i ne mogu ništa zamjeriti igračima. Znam gdje je bio problem, nogomet je živa stvar, nije 1+1=2, posla ima, ali bitno mi je da pripremamo utakmicu po utakmicu. Cilj je jasan i samo zato da budemo fokusirani na ono što slijedikazao je Stanković.

Osvrnuo se i na nadolazeću utakmicu playoffa Lige prvaka protiv Maccabija iz Haife.

Za to smo se pripremali, prošli smo i ispunili cilj, a to je izravna Liga Europe preko Lige prvaka. Optimist sam pred dvoboj, nije nemoguća misija, u nekim segmentima moramo biti koncentriraniji i koncentriraniji. Znamo da će u Haifi biti pakao što se atmosfere tiče, ali vjerujem da će ovdje na Maracani biti dvostruko “vruće”rekao je Zvezdin strateg.


www.sportskacentrala.com

Možda te zanima